Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

Okosóra funkciók, használod-e mind? 1. rész

(Témakör létrehozásának dátuma: 25-06-2024 12:01 PM)
197 Megtekintések
Mark V
Samsung Expert
Beállítások

Okosóra funkciók, használod-e mind? 1. rész

Bixby helyett Google Assistant használata: Szerencsére a Galaxy Watch előre telepített Wear OS 4 és Google Assistant-tal rendelkezik. Csak néhány beállítást kell módosítanod, hogy a Google Assistant legyen az alapértelmezett hangasszisztens a karórádon. Nyisd meg a Google Assistant alkalmazást a karórádon, és kövesd a beállítási folyamatot.

Samsung telefon kamera vezérlése: Ha a megfelelő Samsung telefonnal csatlakoztatva vagy (például Galaxy S sorozat, Galaxy Z Flip vagy Z Fold az elmúlt évekből), a Galaxy Watch segítségével távolról indíthatod a telefon kameráját. Nyisd meg a Galaxy Wearable alkalmazást a telefonodon, és ellenőrizd, hogy a telefon és a karóra csatlakozik-e. A karórán találsz egy kamera vezérlő alkalmazást, amely egy piros körben lévő fehér kamera ikonra hasonlít. Ezzel a gombbal indíthatod a telefon kameráját, fényképet készíthetsz vagy videót rögzíthetsz. A kamera váltását a telefonon kell elvégezni

Esés érzékelés bekapcsolása: A Galaxy Watch 6 precíziós mozgásérzékelőinek köszönhetően érzékelheti, ha keményen elesettél, és veszélyben lehetsz. Nyisd meg a Galaxy Wearable alkalmazást a telefonodon, válaszd ki a “Óra beállításai” lehetőséget azon belül a "Biztonság és vészhelyzetek" menüpontot, majd kapcsold be a “Súlyos esés észlelése” funkciót. Itt további testreszabási lehetőségeket is találsz, például beállíthatod, hogy előre számoljon le, mielőtt automatikusan hívja a segélyhívó számot. Ha engedélyezed, a karóra az esés érzékelésekor helyzetet és SOS üzenetet küld a vészhelyzeti kapcsolataidnak 

4 Válaszok
GTamás
Samsung Members Star ★★
Beállítások
én nagy örömmel váltottam a Watch4-re még a megjelenéskor, de rá kellett jönnöm, hogy a lépésszámláláson, pulzusmérésen és a valamennyi sporttevékenység követésén kívül nem használom másra, erre a Fit is elég lenne
0 tetszik
Mark V
Samsung Expert
Beállítások

Én is őszintén kevés funkciót használok ki, főként a sport funkciókat és mivel a telefonom mindig néma üzemmódba van a hívás jelzéskor jól jön. Ritkán a kamera vezérlés is.

0 tetszik
ViviB
Samsung Expert
Beállítások
Ezeket pont nem 😃
0 tetszik
ViviB
Samsung Expert
Beállítások
Én is gyakorlatilag csak a sport funkciókat használom, de arra azért nagyon pöpec. 😃
0 tetszik