09-12-2020 12:37 AM – szerkesztés: 09-12-2020 12:48 AM
Sziasztok!
Be szeretném mutatni most nektek a Note 20-as telefonommal szerzett tapasztalataimat.
Van közületek valakinek?
Mit gondoltok erről a telefonról? Mik a tapasztalataitok?
Kipróbáltátok már az S Pen összes funkcióját? Én személy szerint imádom!
Ha igen, hogy tetszik?
Mi az amire a legtöbbször használjátok Note20-as telefonotokat nap mint nap? Persze telefonáláson kívül.
Most az alábbiakban bemutatom nektek a specifikációit:
Kijelző Felbontás: 2400x1080 FHD+
Szuper Amoled Plus kijelző.
Kamerái:
Hátlapi: 12 MP+12MP+64MP, F1.8, F2.2, F2,0
Előlapi kamerája: 10MP F2.2
Ram: 8GB
ROM: 256 GB
Méretei: 161,6x75,2x8,3 (MaxSzéxMé, mm)
192gramm
Akkumulátora 4300 mAh.
Most pedig bemutatom nektek a tapasztalataimat ezzel a készülékkel. Tapasztalataim a következők voltak a telefon tesztelése közben:
Note 20-as telefonom tesztelése közben sok dologgal szembesültem. Én már régóta Note fan vagyok és szeretem a külsőségeket így az első nekem amikor megnézek és megfogok egy telefont, hogy a kezemben mennyire tetszetős. Sajnos ennek a telefonnak az anyaghasználata, ami glastic anyagból van és kamera elrendezése ami a bal szélén helyezkedik el, nem nyerte el a tetszésem.
Minden másban nagyon profi!
Matt színekben jött ki, ami nagy újítás szerintem és tényleg nagyon misztikus lett így. Bravó a Samsungnak érte! Én a misztikus szürke színt választottam. Gyönyörű.
Akksija nagyon jól bírja, 4300 mAh ez azt jelenti, hogy bőven kibírja 2 napig folyamatos social media és telefonálás, böngészés mellett! Nagyon jól szuperált számomra a készülék, sokáig nyúztam és ki is bírta a 2 napot.
Remek szelfiket és csendélet képeket lőttem ezzel a készülékkel, csatolok is párat nektek ebből.
Ami még szerintem nagyon jó újítás az előző modellekhez képest az, hogy nem lekerekített ez a modell.
Ez kifejezetten tetszik benne.
Tárhelyre egy végtelen tárhelyet kaptunk ami sosem telik meg. Rengeteget fotózom ez előnyös volt nagyon számomra.
Csatolok is pár képet amit nemrégiben lőttem vele.
Itt egyúttal kérem is tőletek, hogy osszátok meg velem azokat a képeket amiket ezzel a telefonnal készítettetek!
Összességében elnyerte a tetszésem ez a telefon is!
Köszönöm Samsung!
Ti melyik színt szeretitek a legjobban a Note 20 színei közül? Ugye van ebből a csoda készülékből misztikus bronz, misztikus zöld, misztikus szürke.
Ti melyiket választanátok ezek közül?
Hogy tetszett nektek ez a kis bemutató?
Írjátok meg észrevételeiteket kommentben!
Szép hetet nektek!
Üdv.:
AnitaI.
dátum: 09-12-2020 01:57 AM
Szia Anita!
Köszi a beszámolót igazán szuper lett, örülök, hogy neked bejött a készülék.
dátum: 09-12-2020 08:55 AM
Szia Anita,
Még nem volt szerencsém hozzá, így egyelőre nincs személyes tapasztalatom. Ha választhatnék mindenképp zöld színben kérném.
Köszi, hogy megosztottad a tapasztalataidat (:
dátum: 09-12-2020 12:10 PM
Szia! Fogásra nekem nagyon bejön, tudásban sajnálom, hogy picit lemaradt az Ultrához képest. A kép nagyon klassz lett, kellemes használatot kívánok hozzá!
dátum: 15-12-2020 06:14 PM
dátum: 01-01-2021 04:26 PM
Szia Anita!
Szerintem ez egy korrekt kis telefon. Persze az árazása lehetett volna kicsikét jobb, de később a nagy akciókban majd megéri beszerezni. Nekem kifejezetten tetdzik a dizájn.
Üdv. AndrasK