Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

Mire érdemes figyelni vezeték nélküli fülhallgató vásárlásakor?

(Témakör létrehozásának dátuma: 25-04-2022 10:17 PM)
441 Megtekintések
OliverM
Black Belt 
Beállítások

A jack csatlakozók eltűnése után ugyan még mindig lehetőség van átalakítók, ezzel jack-es fül- és fejhallgatók használatára, a piaci trendek alapján egyre többen választják a vezeték nélküli megoldásokat. Ezek vásárlásakor több szempontot is érdemes figyelembe venni, hiszen nem csak az ára számít, hanem sokminden más, termékkel kapcsolatos egyedi specifikáció is. Ebben a cikkben megosztok veletek egy-két tippet, hogy pontosan mire is érdemes figyelni, amikor ilyen fülhallgatót szeretnénk vásárolni, illetve hogy igazíthatják legjobban igényeitekhez a terméket!

Üzemidő

wireless-earbuds-1.jpgTalán a legfontosabb az üzemidő, hiszen ezzel lehet majdnem a leghatékonyabban differenciálni a különböző típusokat. Ez általában kettő érték szokott lenni; egy nagyobb, ami a töltőbölcsőre vonatkozik, és egy kisebb, ami maga a fülhallgató üzemideje. Ez az adat általában az összes termék esetében megtalálható a dobozon, így nem nehéz ezt a szempontot figyelembe venni, és számolni vele!

Extra funkciók

Extra funkciók közé sorolhatóak az aktív zajszűrés, külső zajok és hangok beengedése, több funkciós érintő felület a fülhallgatón és még sok más. Ezen funkciók relevanciáját minden felhasználó hu-galaxy-buds-pro-r190-sm-r190nzkaeue-363728501.pngegyénileg válogatja, természetesen ezek nélkül a termék ára is alacsonyabb lesz. Személy szerint én ragaszkodom az aktív zajszűréshez ( külső zajok és hangok némítása vagy tompítása ), de a külső zajok beengedése számomra nem olyan fontos ( pl. ha beszélnek hozzám zenehallgatás közben, nem kellene kivennem a fülemből, csak bekapcsolom a funkciót, és hallom a másik felet ).

Minden esetre a fentiek csak pár szempontot írnak körbe, amikre érdemes figyelni, de emellett természetesen fontos a kialakítás ( méret, vastagság, nehézség ), illetve a vízállóság, vagy több eszköz egyidejű csatlakoztatásának lehetősége. Személy szerint én egy Buds Pro fülest használok éppen, és nagyon meg vagyok elégedve vele, csak ajánlani tudom! Tartalmazza a zajszűrést, magas akkumulátor időt, és kicsi, könnyű, elegáns kialakítása van, mindemellett az ára sincs annyira elszállva bizonyos felsőkategóriás fülesekhez képest!

Remélem tudtam segíteni, és ez a kis guide egyszerűbbé teszi majd a vásárlást, ha arra kerülne a sor! Ti használtok vezeték nélküli fül- vagy fejhallgatót? Ha igen, milyet? Válaszaitokat kíváncsian várom a kommentekben!

10 Válaszok
Anonymous User
Nem alkalmazható
Beállítások
Szia!
Nekem egy Buds Live van már jó ideje. A választásánál az elsődleges szempont a kialakítás volt, hogy nem az a gumiharangos megoldás. Valahogy nekem azok nem jönnek be, kényelmetlenek. Fontos volt az is, hogy halljam a külső zajokat, például útközben az autókat... viszont zajszűréssel a buszon is tudom használni.
Annyi a hátránya, hogy hosszabb használat után - 1-2 óra - nyomja a fülem, sajnos nem vagyunk teljesen kompatibilisek egymással.
Remélem a Samsung tervez még hasonló kialakítású fülest gyártani, csak kisebb méretben. 😁 Én vevő lennék rá. 🙋
ViviB
Samsung Expert
Beállítások
Szia!
Én még a Buds Live megjelenése után kipróbáltam és nekem kényelmetlen volt, nem értettem, hogy miért dobnak ilyet piacra, aztán kiderült, hogy rengetegen ezt a típust keresik. 😂 Szerencsére a Live, a Pro és a 2 is forgalomban van és mindhárom teljesen más kialakítású, így lehet válogatni. Reméljük a jövőben, az újabb fülesek megjelenésével is lesz választási lehetőségünk. 😊
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Szia!

Szintén egy Buds Pro-t nyúzok és meg vagyok vele elégedve, maximum egy Buds Pro 2-re cserélném le a Galaxy termékcsaládból. 😃

Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!

Tiborko
SuperStar
Beállítások

Szia,

Köszi az infót. :smiling-face:

0 tetszik
ViviB
Samsung Expert
Beállítások
Egy esetleges Buds Pro 2-re én is hajlandó lennék lecserélni a Buds2-t. 😁
AndrasK
Samsung Expert
Beállítások

Szia Olivér!

Király tanácsok! Én használok Bluetooth fülest. Sokkal kényekmesebb hordani és hordozni, mint a vezetékeseket. 

Üdv. Andris

0 tetszik
Sanya80
Pioneer
Beállítások
Nekem Buds Pro volt,sajnos nem tudtam haszánlni,mert 5perc után megfájdult tőle a fejem,pedig bejött nagyon.Mondjuk úgy néz ki,h másik vezeték nélkülitől is,így kénytelen leszek venni egy átalakítót,h a vezetékest tudjam használni.
0 tetszik
OliverM
Black Belt 
Beállítások

Őszintén szólva a Live nekem sem passzolt a fülembe, jó látni, hogy nem egyedül szenvedek ezzel a problémával :face-with-tears-of-joy:

ViviB
Samsung Expert
Beállítások
Szerintem a Live az eddigi legmegosztóbb füles ilyen téren. Jó, hogy fut egymás mellett még mind a három típus. 😁
0 tetszik