Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

Mi is az a Samsung Health?

(Témakör létrehozásának dátuma: 29-03-2021 09:04 PM)
1176 Megtekintések
Mark V
Samsung Expert
Beállítások

Samsung Health

Ezekben az időkben talán még fontosabb mint eddig, hogy odafigyeljünk az egészségünkre és a kellő testmozgásra. Ebben lehet számunkra segítség a  Samsung Health a márka saját fejlesztésű fitnesz applikációja amely minden Samsung készülék magáénak tudhat. Viszont ha kissé tüzetesebben megnézzük rájövünk arra, hogy jelentősen több lehetőséget tartogat számunkra mint az elsőnek tűnik. 

Shealth.png

Az applikáció egy nagyon letisztult és könnyen kezelhető felülettel fogadja a mozogni vágyókat és segíti őket rengeteg hasznos funkcióval. Három fő modulból áll az applikáció:

Kezdőlap

Shealth2.jpg

Amikor elindítjuk az alkalmazást a telefonunkról, ez az első képernyő, amelyet meglátogatunk, ahol áttekinthetjük a legfrissebb statisztikákat, legyen szó akár a lépésszámunkról, az aktív időnkről vagy az alvási adatainkról. Az itt megjelenő adatok mennyisége főként attól függ, hogy az alkalmazást magában használjuk vagy van bármilyen okos óránk vagy fitnesz karkötőnk ami segít az adatok szinkronizálásában. Ezeket az eszközeink automatikusan továbbítják az S Healthnek. ezután itt lesz módunk megtekinteni az edzésünk részleteit. Vannak olyan adatok, amelyeket manuálisan is megadhatunk, gondoljunk itt olyanra mint a súly, a vízbevitel és a vércukorszint-adataink.

Ez az a hely az is ahol az EKG és a vérnyomás adatai is megtekinthetjük, amelyet a legújabb Samsung Galaxy órák már támogatnak. Ezen felül az alkalmazás segít nekünk útmutatókkal arról, hogyan lehet mérni a vérnyomást és EKG-t az erre alkalmas eszközeinkkel.

Ez a felület szinte teljesen személyre szabhatjuk saját preferenciáink alapján és a könnyen változtatható és mozgatható csempék formájában tehetünk meg.

Együtt

Samsung-Health-App-5.jpg

Az Együtt az a hely, ahol részt vehetünk a kihívásokban, és megnézhetjük, hogy saját adataink hogyan szerepelnek, a Samsung Health többi felhasználójával vagy azon barátokkal szemben, akik szintén használják az alkalmazást.

Ezekkel a kihívásokkal versenybe szállhatunk ismerőseinkel és egymást motiválva ezzel is a sportolásban, vagy részt vehetünk a globális kihívásokban, hogy lássuk, miként teljesítünk a világ többi Samsung Health felhasználójával szemben.

Fitnesz

825e73ca789ecb39ebcac1082ffe32a9_screen.jpg

A Samsung Health ezen része a mai időkben elterjedt fitnesz alkalmazások szerepét tölti be. Célja, hogy fitnesz programokkal, edzésekkel, beépített hangalapú “személyi edzővel” inspiráljon és segítsen kihozni magunkból a legtöbbet.

Az fitnesz programok egy része itt is fizetős edzés mint a hasonló fitnesz applikációkban, de „Samsung Health által működtetett” címkével ellátottak ingyenesek. Az itt található szolgáltatások többsége mégis kínál próbákat, hogy egy kis ízelítőt kapjon, mire számíthatunk

A Samsung Health minden előnyét főként akkor tudjuk kihasználni ha rendelkezik egy Samsung okosórával vagy fitnesz karkötővel. Ez nem csak segít az edzéseket nyomon követni, de értesítés formájában motivál minket, hogy elérjük a napi kitűzött céljainkat. Emellett az edzés alatt könnyedén nyomonkövethetjük vele a pillanatnyi statisztikákat az edzés és testünk állapotáról.

Használjátok a Samsung Health alkalmazást? Milyen funkciót kedveltek benne a legjobban?

10 Válaszok
GyulusA
Black Belt 
Beállítások
Szia! Első szemeszterben rendszeresen kihívtuk egymást lépésszám párbajokra. Nyilván aki többet edzett és több buliba járt az nyert. Általában tétje is volt a dolognak.
0 tetszik
Mark V
Samsung Expert
Beállítások

Jó pofa felhasználási forma, én egy barátommal a futásban csinálunk hasonlót. Bár igaz mi tét nélkül csak húzzuk egymást.

0 tetszik
MonikaP
Samsung Expert
Beállítások

Szia!

Én még 2020-ban fedeztem fel jobban a Samsung Health-et (persze addig is ismertem, csak nem használtam ki annyira ). 

Mára már eléggé az életem részévé vált. :smiling-face:

Köszi a cikket!

Üdv,

Móni

0 tetszik
Mark V
Samsung Expert
Beállítások

Szia Mónika

Használod a Fitnesz opciókat is benne vagy csak az edzéseidet követed nyomon?

Üdv

Márk

0 tetszik
JozsefZs
Samsung Expert
Beállítások

Szia!

Már 3 éve használom az alkalmazást, nagyjából az edzések részleteit nézem meg benne

0 tetszik
Mark V
Samsung Expert
Beállítások

Szia, 

Fitnesz részt szerintem megéri kipróbálni. A kihívások meg jó motivációt tudnak biztosítani. Legalábbis nálam ezek is beválltak.

0 tetszik
AndrasK
Samsung Expert
Beállítások

Szia Márk!

Én rendszeresen használom ezt az alkalmazást. Nézem a pulzusom, lépeseket elsősorban! Aki Samsungot használ annak ez a legjobb!

0 tetszik
NikolettS
Samsung Expert
Beállítások

Sziasztok!

Én is rendszeresen használom az alkalmazást, a futáshoz kifejezetten jól jön mikor a tempót is bemondja.

0 tetszik
Papa54
First Poster
Beállítások
Sam gal A50 a vérnyomás+pulzus mérés,hogy működ8k?
0 tetszik