Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

Még mindig megéri- Samsung Galaxy A52s 5G

(Témakör létrehozásának dátuma: 19-06-2022 11:02 PM)
462 Megtekintések
AndrasK
Samsung Expert
Beállítások

Sziasztok!

Egy újabb cikkel készültem nektek, amiben ezúttal most azt fogom nektek bemutatni, hogy miért is éri meg, még mindig megvásárolni a Samsung Galaxy A52s 5G okostelefont és miért tűnik ki még mindig az egész mezőnyből, az okostelefonok piacán. Specifikációkat és teszteket mér többször olvashattatok itt az oldalon, úgyhogy én most inkább a főbb tulajdonságokat emelem ki nektek.

A Samsung Galaxy A52s 5G készülék még tavaly augusztusban került bemutatásra és leginkább a Samsung Galaxy A52 5G készülék után hagyott űrt volt hivatott betölteni, ami végül olyan jól sikerült, hogy nyugodt szívvel kijelenthetjük, hogy a Samsung Galaxy A széria legerősebb tagjává vállt. (Utóbbit azért kellett kivezetni, mert nem fog elegendő alkatrész a termék gyártásához.) Maga a készülék elég magas áron nyitott, de mostanra, egy jó akció mellett akár 130.000 Ft-os áron is meg lehet vásárolni, a hivatalos forgalmazóktól. Itthon még mindig elérhető a készülék, így aki ebben a szegmensben nézelődik, akkor jól vegye szemügyre a terméket, mert ilyet még biztosan nem látott.

Az egyik fő tulajdonság, amiben jeleskedik a Samsung Galaxy A52s 5G az a hardveres képesség, ugyanis egy Snapdragon 778G lapka dolgozik benne, amivel a kínai márkákkal szemben is feltudja venni a versenyt ezen a téren is. Itthon a RAM méret 6GB, de van RAM Plus bővítési funkció is, amivel tovább növelhetjük ennek a méretét, ha mindenképpen szükséges, viszont véleményem szerint, ebben a kategóriában bőven elég ez a 6GB. A belső tárhely 128GB-os, amit ugyan csak tovább lehet bővíteni, de itt szükségünk van egy MicroSD kártyára, ami akár 1TB-os is lehet.

4_zu_3_Samsung_Galaxy_A52s.jpg

A másik fontos specifikáció a terméknél az az IP67-es víz és porállóság, ugyanis a termék a szabvány miatt 1 méter mélyen akár 30 percig is kibírhatja édesvízben, valamint elég jól bírja a port, így sok embernek hasznos lehet, főleg azoknak, akik poros vagy vizes helyen dolgoznak. A kijelzőt sem lehet elhanyagolni, hiszen itt egy 6,5 colos FHD+ felbontású és 120 Hz képfrissítésű Super AMOLED kapott helyet, ami 800 nit fényerősségre képes. A kamerákat is ki lehet emelni, de a fő hangsúlyt a főkamerára érdemes helyezni, hiszen itt a felbontás 64 MP-es és ez optikai képstabilizálással rendelkezik, ami nem megszokott ebben a szegmensben, sőt mondhatni egyedülálló.

Ha engem kérdeztek ez a készülék még mindig nagyon jó választás. Ti mit gondoltok erről? esetleg valaki használja a készüléket? Mi a véleményetek róla?

Üdv. Andris

3 Válaszok
GTamás
Samsung Members Star ★★
Beállítások
Egyik ismerősöma hónap elején (ketten pedig áprilisban) vett magának egy A52s-t az ajánlásomra és a samsung.com-on még kedvezményt jelentő kódot is használt, így 120 ezer körül jutott hozzá a telefonhoz. Nagyon kedveli a készüléket. Az átlagos felhasználásra szerintem nagyon jó telefon, én is sokaknak szoktam ezt a modellt ajánlani.🙂
0 tetszik
ViviB
Samsung Expert
Beállítások
Az A52s egy rettentő jó készülék, ráadásul mostanság az ára is verhetetlen.
0 tetszik
NikolettS
Samsung Expert
Beállítások

Szia!

Valóban egy jó készülék!

0 tetszik