Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

Kamera funkciók- amiket szeretünk és amiket kevésbé

(Témakör létrehozásának dátuma: 30-06-2020 02:48 PM)
162 Megtekintések
MonikaP
Samsung Expert
Beállítások

Sziasztok!

Ismét egy fotózással kapcsolatos témában hoztam nektek 1 cikket.

A Samsung fotózásban és videó felvételek készítésében hatalmasat fejlődött az elmúlt időszakban, az S10 szériával rengeteg új opció érkezett, melyek mind arra szolgáltak, hogy a fotózást és videózást még élvezetesebbé tegyék, ezt a Note10 széria tovább vitte, a kisebb hibák kiküszöbölésre kerültek, majd most már ott tartunk, hogy az S20 széria képes a 8K videórögzítésre is.

Viszont ahol fejlesztések vannak, ott hibák is akadhatnak.
Most leginkább a Ti véleményetekre vagyok kíváncsi, rengeteg opció áll rendelkezésünkre úgy fotózhatunk ahogy csak szeretnénk, viszont tudom azt is, hogy nem mindegyik funkció kerül teljes kihasználásra.

Saját fotó-fotózási lehetőségekSaját fotó-fotózási lehetőségek
Ami opciókat én a leginkább használok:

• Ultraszéles látószög
  • Professzionális mód
  • Élőfókusz
  • Okosfelvétel
  • Éjszakai mód
  • Normál fénykép mód
  • Normál videó mód

Véleményem szerint ahogy megjelent az ultraszéles látószög az opciókon belül, a panoráma mód "elhanyagolhatóvá vált", élőfókuszos videót nem igazán készítek, mert ha videózok akkor leginkább családi/baráti eseményeket, összejöveteleket vagy épp kirándulós videókat készítek, ahol nem szeretnék semmit kitakarni a háttérből...sőt inkább megakarom mutatni azt.

Lassított vagy szuper lassított felvételeket sem igazán készítek, mert ritkán fordul elő olyan szituáció, ahol ezt kitudnám használni.

A Hyperlapse egyébként szerintem egy tök jó opció a videókészítésre és nagyon frankó kis dolgok születhetnek belőle, viszont ugyan az a helyzet vele, mint az előbb említett lassított felvétellel.

Ti, hogy álltok ezzel a kérdéssel, szerintetek mely funkciók szorulnak még finomításra illetve melyeket tudnátok mellőzni?
Nektek van favoritotok, amikről viszont egyáltalán nem akarnátok lemondani?

Üdv,
Móni

1 Válasz
MarciK
Samsung Expert
Beállítások

Szia!

Köszi a cikket!

A szuperlassítás nekem az egyik kedvencem, de a hyperlapse is egy favorit!

A panoráma szerintem is egyre kevésbé fontos, de néha azért jól tud jönni :smiling-face:

Emellett, aminek nagyon örülök, hogy az új szoftver már automatikusan szkenneli a kamrában a doksikat! Baromira hasznos tud lenni!

Üdv:

Marci

0 tetszik