Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

Ismét akcióban a Samsung Galaxy S22 készülék

(Témakör létrehozásának dátuma: 10-03-2023 05:36 PM)
95 Megtekintések
AndrasK
Samsung Expert
Beállítások

Sziasztok!

A márciusi hónapban több kiváló akcióval is találkozhatunk, ha megnézzük a hivatalos viszonteladók kínálatát. Ezek közül viszont talán a legjobb ajánlatok a MediaMarkt üzletekben érhetőek el, a Samsung hónap keretein belül. Az akcióban több csúcskategóriás okostelefon is szerepel, ezek közül most egy készüléket emelnék ki, ami még mindig jó választás lehet azoknak, akik kompakt méretű csúcskategóriás okostelefont szeretnének vásárolni.

A Samsung Galaxy S22 széria tavaly év elején debütált, nemrég pedig megjelent a Samsung Galaxy S23 sorozat is, így aki előbbi modellekkel szemez mindenképpen minél hamarabb szánja el magát a vásárlásra, hiszen nem tudni pontosan meddig lehet majd megtalálni a boltok polcain ezeket. A jelenlegi akcióban a Samsung Galaxy S22 készülék szerepel, ami a MediaMarkt üzletekben elérhető 8GB/128GB-os és 8GB/256GB-os kivitelben is. Jelenleg mindkét kiadás elérhető még az üzletek polcain, az alábbi árakon:

• Samsung Galaxy S22 128 GB: 339.999 Ft
  • Samsung Galaxy S22 256 GB: 359.999 Ft

Ezek a hivatalos fogyasztói árak, viszont a jelenleg futó akció keretein belül, azok a vásárlók, akik magánszemélyként vásárolnak a vásárlás mellé kapnak egy 35.000 Ft értékű MediaMarkt-os Ajándékkártyát, amit 5 éven keresztül levásárolhat a cég üzleteiben akármilyen termékre. Így, ha azt nézzük a 128 GB-os kivitelért gyakorlatilag 304.999 Ft-ot fizet ki az ember, hiszen nem nagyon akad olyan háztartás, ahova 5 éven keresztül ne kelljen vásárolni semmilyen olyan terméket, ami elérhető a MediaMarkt üzletekben. Mindezek mellett arra is van lehetőség, hogy 0% THM-mel vásárolják meg a termékeket, amiről az üzletekben kell érdeklődni.

Többször láthattunk már hasonló akciót ennél a készüléknél, de ebben az árban így is jó választásnak mondható. Persze azt hozzá kell tenni, hogy ha valaki egy kicsit még hozzádob megvásárolhatja a Samsung Galaxy S23 készüléket is, ami az előd modellhez képest erősebb hardverrel, ezáltal jobb fotózási képességekkel, jobb üzemidővel és anyaghasználattal rendelkezik. Ahogyan azt már olvashattátok a Samsung Galaxy S23 készülékeknél egy olyan promóció fut, aminek keretein belül 60.000 Ft kedvezmény érhető el, ha valaki lead egy régi készüléket a vásárlásnál, így 349.999 Ft-ért beszerezhető a legújabb modell is.

Ti melyik készüléket választanátok a jelenlegi akcióban? Írjátok meg!

Üdv. Andris

6 Válaszok
Tiborko
SuperStar
Beállítások

Szia,

Nekem elég lenne a 128 GB-os változtat is.

0 tetszik
DRΞDD
Troubleshooter
Beállítások
Nem is tudom melyikre cseréljem le az 512-est... :face-with-tears-of-joy:
ViviB
Samsung Expert
Beállítások
Kedvező akció, de még ígyis megérősebb inkább S23-at választani.
0 tetszik
GTamás
Samsung Members Star ★★
Beállítások
Én is inkább az S23 mellé tenném le a voksomat. De a 256-osra, mert nekem a 128 már kevés.
0 tetszik
AnitaI
Samsung Expert
Beállítások

Szia Andris! Jól hangzik, én mindkettőt elfogadnám! 

0 tetszik
Mark V
Samsung Expert
Beállítások

Köszi az infót !

0 tetszik