dátum: 26-12-2023 05:26 AM
Hogyan lehet törölni a gyorsítótárat az Android telefonon
Néha érezhetően lassabbnak tűnik a készülék vagy adott alkmazások ezt sok esetben a cache törlésével meg is tudjuk oldani.
Az Android telefon gyorsítótára az ideiglenes tárolás speciális formája, amely kulcsfontosságú az alkalmazások és webhelyek adataihoz való hozzáférés felgyorsításához. Két fő típusa van: az alkalmazás-gyorsítótár és a rendszergyorsítótár. Az alkalmazás-gyorsítótár minden egyes alkalmazásra jellemző, és olyan dolgokat tárol, mint a képek vagy profilok, hogy gyorsan betöltsék azokat a következő látogatások alkalmával. A System Cache-t viszont maga az Android operációs rendszer tartja karban, rendszerszintű folyamatokkal foglalkozva.
Hogyan működik a gyorsítótár?
Az Android telefon gyorsítótárazó rendszere bizonyos információkat, például képeket vagy webhelyadatokat tárol, így amikor később visszatér ugyanarra a webhelyre vagy alkalmazásra, a telefon gyorsan lekérheti ezeket az információkat a gyorsítótárából, ahelyett, hogy újra le kellene töltenie. . Ha a webhely vagy az alkalmazás egyes elemei ritkán változnak, akkor egyszerűen betölthetők a gyorsítótárból, ami sokkal gyorsabbá teszi az alkalmazás vagy webhely megnyitását, mint a mobiljel használatával az egészet a semmiből letölteni.
Hogyan lehet törölni a gyorsítótárat az Android telefonján
A következőképpen ürítheti ki egy adott alkalmazás gyorsítótárát:
dátum: 28-12-2023 03:15 PM
dátum: 29-12-2023 12:14 AM
dátum: 03-08-2024 04:35 PM
KosziMark nagyonsokat tudtam meg
05-01-2025 10:54 PM – szerkesztés: 05-01-2025 10:54 PM
dátum: 28-01-2025 07:53 PM
Ez engem is érdekel.