dátum: 23-12-2020 10:40 PM
dátum: 24-12-2020 04:16 PM
Szia!
Az A7 (2018) telefonomon és a már nem használt Galaxy Mini-men egy flip tok van összesen, mindkettő tökéletesen védi eddig a készülékeket.
A hátránya viszont az, hogy egyes felhasználási formáknál (pl.: egykezes kinyitás) elég megterhelő tud lenni, így az új A71-em esetén már egy szimpla hátlapi tokot vettem, illetve üvegfóliát vennék, de lassan már 2 hete nem tudja az Experience Store hogy hol van a termékem (és hogy egyáltalán létezik-e), amit csak Győrből (Miért van készlethiány egy alig 1 éve megjelent okostelefon tartozékaiból?) tudtam berendelni. Szóval jó a buli, de kezdem már unni. 😃
Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!
dátum: 27-12-2020 09:49 AM
Szia!
Én a Note 20 Ultrán egy kvadrat tokot használok, fólia nélkül.
A telefon mindig zsebben van, semmi nincs mellette és a GG7 eléggé jónak bizonyul eddig. 1,5 hónap után is karcmentes!
dátum: 28-12-2020 10:07 AM
Sziasztok!
Szerintem, nem én leszek a védelem királya, ugyanis a Galaxy S10-emre csak egy szilikontokot pattintottam. Az üvegfóliában egyáltalán nem hiszek, mert olyan eset még nem történt, hogy nem a sarkára, hanem vizszintesen a kijelzőre esett a telefonom, így a rajta lévő gyári fóliát nyüstölöm. Szerintem a legjobb, ami rákerülhetett.
Üdv.:
Krisz
dátum: 01-01-2021 04:18 PM
Szia Olivér.
Én is hive vagyok a fóliának és a tokoknak. Ha tok akkor ütésálló, vagy gyáro szilikon tok. Emellett egy jó minőségű üveg fólia szuper lehet. És ha van rá lehetőség biztosítast kössön az ember. Üdv. AndrasK
dátum: 01-01-2021 04:22 PM
Szia Olivér!
Köszi a cikket!
Én egy szilikon Gyári Samsung tokkal és a gyári telefon fóliával védem a készülékemet!
Üdv.:
AnitaI.