Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

Hiba elhárítási tanácsok

(Témakör létrehozásának dátuma: 20-08-2023 05:20 PM)
180 Megtekintések
KrisztianK
Samsung Expert
Beállítások

Sziasztok!

Egy esetet mesélnék el, amelyből remélem fogtok tudni tanulni. Programozó mivoltomból fakadóan a hibák felderítéséhez vagy egy jóféle nézetem; de ez tanulható, nem kell attól tartani, hogy úgy se fog menni Neked.

Történet ott kezdődik, hogy a Revolute-tal fizettem volna az egyik vásárlásom. Szeretem széfekben tárolni az ottani pénzem, így mielőtt csippantottam volna a kártyám, ki akartam venni a megfelelő összeget, ám a rendszer eldobta „váratlan hibával”.

Nyilván újra próbalkoztam, hátha a kérésem nem tudta elküldeni a szerver felé. Ekkor sem jártam sikerrel. Innentől pedig jött a hibadetektálás:

1. Bezártam az applikációt, majd újranyitottam. (Nem jártam sikerrel.)
  2. Ellenőriztem az internetem. (Értsd: kikapcsoltam a mobilinternetem, majd kis várakozással visszakapcsoltam. Felmentem egy random oldalra Chrome-ban. Minden jól működött, ám az app-ban ugyanúgy ott volt a hiba.)
  3. Újraindítottam a telefont. (...hiszen előfordulhat, hogy az app-nal ragadt be valami, amit csak a cache ürítés tud helyre tenni.) Ez után sincs válrozás.

Eszembe jutott, hogy a Samsung Members-nél elő szokott fordulni, hogy bizonyos promókat és kedvezmények csak a legújabb frissítés telepítésével tesznek „láthatóvá”, így a Google Play-ben ránéztem, van-e telepítési lehetőség! Volt. Felraktam, és minden gondom megoldódott.

Nyilván, ha ez se segített volna, akkor másabb jellegű a gond, lehet nem is az én oldalamon keletkezett; ebben az esetben Fórumokon kerestem volna infót.

A lényeg, ha a fenti leírást lekövetitek, akkor minden tőletek telhetőt megtettetek annak érdekében, hogy orvosoljátok a hibát. Oké, még utolsó utáni elé egy program újratelepítés oda binnyezhető.

Ti jártatok már hasonló cipőben?

Üdv.:

K

3 Válaszok
DRΞDD
Troubleshooter
Beállítások
Szóval csak elmaradt az update. Ez miért hiba? Valahogy nem jön össze a kategória.
Adriennka
Samsung Expert
Beállítások
Ez sajnos gyakran megesik bármilyen app-nál,hogy nem frissül le
0 tetszik
Mark V
Samsung Expert
Beállítások

Hát én ilyenkor recoveryben törlök cache-t az általában megoldja a gondot.

0 tetszik