dátum: 20-08-2023 05:20 PM
Sziasztok!
Egy esetet mesélnék el, amelyből remélem fogtok tudni tanulni. Programozó mivoltomból fakadóan a hibák felderítéséhez vagy egy jóféle nézetem; de ez tanulható, nem kell attól tartani, hogy úgy se fog menni Neked.
Történet ott kezdődik, hogy a Revolute-tal fizettem volna az egyik vásárlásom. Szeretem széfekben tárolni az ottani pénzem, így mielőtt csippantottam volna a kártyám, ki akartam venni a megfelelő összeget, ám a rendszer eldobta „váratlan hibával”.
Nyilván újra próbalkoztam, hátha a kérésem nem tudta elküldeni a szerver felé. Ekkor sem jártam sikerrel. Innentől pedig jött a hibadetektálás:
Eszembe jutott, hogy a Samsung Members-nél elő szokott fordulni, hogy bizonyos promókat és kedvezmények csak a legújabb frissítés telepítésével tesznek „láthatóvá”, így a Google Play-ben ránéztem, van-e telepítési lehetőség! Volt. Felraktam, és minden gondom megoldódott.
Nyilván, ha ez se segített volna, akkor másabb jellegű a gond, lehet nem is az én oldalamon keletkezett; ebben az esetben Fórumokon kerestem volna infót.
A lényeg, ha a fenti leírást lekövetitek, akkor minden tőletek telhetőt megtettetek annak érdekében, hogy orvosoljátok a hibát. Oké, még utolsó utáni elé egy program újratelepítés oda binnyezhető.
Ti jártatok már hasonló cipőben?
Üdv.:
K
dátum: 20-08-2023 11:33 PM
dátum: 22-08-2023 07:46 AM
dátum: 23-08-2023 12:30 PM
Hát én ilyenkor recoveryben törlök cache-t az általában megoldja a gondot.