dátum: 03-07-2022 10:45 PM
Sziasztok!
Aki már egy ideje itt a Fórumon van, az tudhatja, hogy szeretek szembe menni a széllel, illetve nem beállni a sorba – ha éppenséggel nem muszáj. Manapság, ha zenét hallgatunk, akkor valamilyen streaming platformot választunk, pl.: Youtube Music-ot (vagy a sima Youtube Premium felő fizetéssel), illetve Spotify-t. Nos, nem szeretek feleslegesen fizetni, főleg a jelenlegi elszabadult inflációs időszakban, ezért alternatívakhoz nyúlok, amelyek lehet, hogy nem annyira kényelmesek, de pénztálcabarátok.
Így jött az ötlet, hogy hozzak néhány érvet a Samsung Music mellett, amelyet azok biztosan díjazni fognak, akiknek nem ismeretlen a WinAmp kifejezés, a 2000-es évek legnépszerű zenelejátszós applikációja.
1) Hordozd szabadon a lejátszási listáid: van arra lehetőség, hogy exportáld a playlist-ed, majd ha beköltöztél a másik készülékedre, akkor ugyanúgy hallgathasd, ahogy megszoktad. Nekem speciel ez egy érv, mert nem szeretem a random zene dobálást. A Playlistnek az a lényege, hogy adott sorban jöjjenek a kedvencek.
2) Számok közötti átcsúsztatás: Vágod, hogy az app olyan, mint egy DJ?! Átmossa – szlengesen mondva – a zenéket és nem egy szünet torpanással észleled, hogy jön a következő.
3) Lejátszási sebesség torziómentesen: szoktam oktatós podcastot hallgatni, ahol az egyik infótanár nagyon lassan beszél, legalább másfeles sebességgel produkálja az alapot. Ilyenkor egy más lejátszó torzítaná a hangot, itt viszont csak a sebesség változást érzékeld, a hangját megtartja az eredeti hangszínben – nem lesz Minyon szerű.
4) Időzített lejátszás: hangoskönyv felhasználók figyelem, ha úgy veled, hogy félóra múlva bealszol, akkor le tudod Időzítetten állítani a lejátszást, és így nem meríted a telefonod és idegesíted a melletted alvót.
Nyilván, abban most ne folyjunk bele, ki honnan szerzi a számokat, de amúgy is a winchesterek és pendrive-ok árában ott az extra díj, amit beleintegráltak artisjus címen. ...szóval nem akarok duplán fizetni
Ti használtátok már?
Üdv.:
K
03-07-2022 10:53 PM – szerkesztés: 03-07-2022 10:54 PM
dátum: 04-07-2022 08:25 AM
dátum: 04-07-2022 04:18 PM
dátum: 04-07-2022 05:44 PM
dátum: 05-07-2022 02:10 PM
dátum: 05-07-2022 06:21 PM
Régebben használtam, de a testreszabhatósággal nem voltam megelégedve és a zenék csoportosítása is nem klappolt számomra. Igaz egy ideje már csak streamelem a zenét Spotify-ról, de egyébként VLC-t szoktam használni. Ugyan nem a legszebb UI-al rendelkezik, több információt tartalmaz a Samsung Music-hoz képest.
Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!
dátum: 12-07-2022 03:55 PM
Szia jo a Samsung Music, de nekem jó a bevált Spotify is.