Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

Hajlítható telefonok nagyon jó áron

(Témakör létrehozásának dátuma: 10-08-2023 09:53 AM)
103 Megtekintések
AndrasK
Samsung Expert
Beállítások

Sziasztok!

Egy újabb hónaphoz érkeztünk, ami egyúttal azt is jelenti, hogy a Samsung készülékek ismét akciós áron érhetőek el a hivatalos forgalmazóknál. Én leginkább a MediaMarkt üzleti ajánlataira fogok fókuszálni, amik most is kiemelkedőnek mondhatóak.

Több termék is kedvező áron vásárolható meg jelenleg a cég üzleteiben, amik közül többet is ki fogok emelni, igaz nem csak ebben a leírásban. Itt a Samsung Galaxy Z Fold 4 és Samsung Galaxy Z Flip 4 lesz fókuszban, annak ellenére, hogy az új kiadás most vált elérhetővé a hetekben. Persze azt ki kell emeljem, hogy aki a legmodernebb kiadását szeretné ennek a termékkategóriának, akkor mindenképpen gondolkodjon el a Samsung Galaxy Z Flip 5 és Samsung Galaxy Z Fold 5 készüléken, hiszen pont olyan tulajdonságokban javultak, amik sokak számára hiánypótló lehet, persze ezért meg kell fizetni a felárat, ha lehet így mondani. Nem azért, mert sokkal drágábban nyitottak, hanem azért, mert a 4-es széria ára már igencsak mérséklődött, emellett egy ilyen akcióban, mint például, ami a mostani, kifejezetten nagy különbség érzékelhető. Persze azt is hozzá kell tenni, hogy annak, aki szemez a Samsung Galaxy Z Flip 4 és Samsung Galaxy Z Fold 4 készülékkel, ne sokáig várjon, hiszen minden bizonnyal már csak korlátozott számban lesznek elérhetőek a boltok polcain.

A jelenleg futó promóció a MediaMarkt üzletekben egészen szeptember 3-ig fog tartani, ami a már a hónapokban megszokott módon, készülékbeszámítás keretein belül érhető el. Ennek az a lényege, hogy le kell adni egy régi készüléket, így kedvezményekhez juthat hozzá a vásárló. A kedvezmény mértéke függhet a leadott termék állapotától, így a feltüntetett kedvezményeknél nagyobb összegre is számíthatunk. Ez akkor áll fenn, ha nem túl régi okostelefont adunk le, ami jó állapotban is van.

Samsung Galaxy Z Flip 5 128 GB: 354.999 Ft

Samsung Galaxy Z Flip 5 256 GB: 374.999 Ft

Samsung Galaxy Z Fold 5 256 GB: 609.999 Ft

Samsung Galaxy Z Fold 5 512GB: 644.999 Ft

A Samsung Galaxy Z Flip 4 esetében az alap kedvezmény 55.000 Ft, ami abban az esetben is érvényes, ha csak egy régi telefont adunk le, míg a Samsung Galaxy Z Fold 5 esetében ez az összeg 60.000 Ft. Fentebb pedig a készülékek alap árát láthatjátok, amiből még levonódik a kedvezmény.

Üdv. Andris

6 Válaszok
Tiborko
SuperStar
Beállítások

Szia,

Köszi az infót. 

0 tetszik
GTamás
Samsung Members Star ★★
Beállítások
Ezek az árak, amiket írtál nem a 4-es szériára vonatkoznak? Csak, mert 5-öket írtál és megkavarodtam. :smiling-face:
0 tetszik
Mark V
Samsung Expert
Beállítások

Jó árak, de már nem gondolkoznék a régi generációban.

0 tetszik
KrisztoferB
Pathfinder
Beállítások
Megéri spórolni, és a tavalyi generáció mellett dönteni?
0 tetszik
GyulusA
Black Belt 
Beállítások
Sok új infót kaptam, köszi a cikket!
0 tetszik
GyulusA
Black Belt 
Beállítások
Szerintem az idei mindent visz!
0 tetszik