Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

Ha diák vagy, akkor itt a helyed!

(Témakör létrehozásának dátuma: 12-06-2022 11:35 PM)
158 Megtekintések
KrisztianK
Samsung Expert
Beállítások

Sziasztok!

A Samsung.com folyamatos fejlesztéseken megy keresztül, még ha ez annyira külsős szemmel nem is igazán látszik. Lassan 1 éve van köztünk, ami azért példaértékű, mert régóta vártuk már, hogy ne csak a nagyobb európai országokban lehessen közvetlenül a „gyártótól” rendelni, hanem hazánkban is. Azáltal, hogy online felületről van szó, bizonyos esetekben sokkal jobb promóciókat és egyben árszabást tudnak kínálni – hiszen a „nagy multik” (Telekom, Media Markt, stb.) nem nyúlják le a hasznos nagyobb részét, ezáltal alájuk tudnak lőni.

Számomra kicsit a Samsung Experience Store-ok háttérbe kerültek, hiszen a 14 napos, indoklásmentes elállási jog még a viselhető kiegészítőkre is kiterjed, innentől kezdve pedig nincs olyan, hogy egy vásárló mellé tud lőni. Másrészről, azt se feledjük el, hogy a Samsung Magyarországnak az az érdeke, hogy a készletei mihamarabb fel legyenek töltve, tehát, míg egy Telekomnál lehet, hogy heteket kell várnod, addig itt, viszonylag hamar orvoslásra kerül – már ha nem olyan nagy a hiány.

Fejlesztést említettem a bevezetésben. Nem rég startolt el a diákoknak szóló aloldala, a https://www.samsung.com/hu/students-offers/ , ahol a tanulni vágyók kedvezményesebben vásárolhatják meg a következő okosterméküket. Legyen ez egy okostelefon, egy tablet vagy egy okoskiegészítő.

Nincs más dolgotok, mint a StudentBeans platformáján hitelesíteni azt, hogy valóban diákok vagytok. Ha ezt megtörtént, akkor a visszaigazolással kapni fogtok egy 10%-os kupont, amit felhasználhattok egyből vásárlásra. Arról pedig még szót se említettem, hogy dedikált chates ügyfélszolgálat is társul mellé. Tehát, ha nem tudsz dönteni, vagy kérdésed lenne a vásárlással és/vagy termékkel kapcsolattal, akkor bátran használjátok, mert a szakképzett ügyfélszolgálatosok mindenre találnak választ és megoldást.

Nekem speciel ez az aloldal 3-4 évvel ezelőtt jött volna jól, de azért így sem panaszkodom, mert nagyon jó akció keretében jutottam hozzá a Galaxy Buds2-mhöz, amit csütörtök reggel rendeltem meg, majd másnap délután szállítottak le Pécsre. Tehát azért van távolság a postázandó cím és a raktár között.

Ti rendeltetek már közvetlenül a Samsung.com-tól? Ismertek más oldalt is, ahol a diákok előnyben részesülnek?

Üdv.:
K

8 Válaszok
GTamás
Samsung Members Star ★★
Beállítások
Nekem is pár éve jött volna ez igazán jól, de sebaj. Szuper, hogy már van ilyen a Samsungnál is. 🙂 Mi pont a héten kaptuk meg a hűtőt és a mikrót a webáruházból, de rendeltem már innen tokot, szíjat is.
0 tetszik
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Hmm... Nekem viszont még lehet jól fog jönni, mivel diák státuszban vagyok. 😃

Köszi az információt, fel sem tűnt hogy már 1 hónapja él ez az akció. 👍

Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!

0 tetszik
Tiborko
SuperStar
Beállítások

@KrisztianK 

Szia,

Az Istyles-nál láttam diákkedvezményt bizonyos eszközökre.

VDavid_
Black Belt 
Beállítások
Szia! Galaxy watch 4 okosórára is?
0 tetszik
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Szia!

Igen, a Watch4 szériára is él az említett kedvezmény. 🙂

Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!

ViviB
Samsung Expert
Beállítások
Szerintem ez egy elég jó kezdeményezés. Sajnos már pont kiöregedtem ebből, de így se panaszkodhatok, én is a samsung.comról rendeltem korábban a Buds2-őt nagyon jó áron. 😊
0 tetszik
ViviB
Samsung Expert
Beállítások
Én is úgy emlékszem, hogy az ipadekre van náluk diákkedvezmény.
0 tetszik
AnitaI
Samsung Expert
Beállítások

Szia Krisztián!

Köszi az infókat! 

0 tetszik