Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

Galaxy S24 Ultra mobilinternet/adatkapcsolat

(Témakör létrehozásának dátuma: 24-07-2024 08:37 AM)
358 Megtekintések
Bela85
Navigator
Beállítások

Sziasztok! Úgy tűnik, hogy ebből a körből sem maradok ki :face-with-tears-of-joy: Az S24 Ultrámon, a legutóbbi júliusi frissítés óta, sajnos néha előfordul, hogy nincs mobilinternet/adatkapcsolat, holott a térerő fullon van és az 5G is látszólag tökéletes (Budapest belvárosában). Ilyenkor repülőmódba kell tenni a készüléket, majd visszakapcsolni (jó esetben). Sajnos van, hogy ez sem segít. Ilyenkor egy újraindítás szükséges. Másnál is előfordul-e ez a hiba, és van-e rá tartós megoldás? Egyre több helyen olvasok hasonló panaszokat. #GalaxyS24Ultra #SG24U #S24Ultra #adatkapcsolat #modem #mobiledata #issue 

7 Válaszok
Szilviaa78
Explorer
Beállítások
Szia. S23 telon is. De már az előző frissítésnél is ugyan ezt csinálta. 💩 folyamatosan írja nincs kapcsolat!🥲
0 tetszik
Bela85
Navigator
Beállítások
Remélem csak megoldják idővel. Ha nem akkor megint el kell gondolkodnom egy telefon cserén. Pedig nagyon szeretem az S24U-t és nagyon sajnálnám
AxelBog
Samsung Members Star ★★
Beállítások
Szia.
Beállításokban van lehetőség a mobilhálózati beállítások visszaállítására, én javasolnám, hogy csinálj egy ilyet, hátha javít a helyzeten.
Bela85
Navigator
Beállítások
Köszi a tippet! Még tesztelem az ujrainditas után. Egyelőre úgy tűnik, hogy működik hiba nélkül (de persze nem szeretném elkiabálni). Ha esetleg újra előfordul, akkor kipróbálom ezt a lehetőséget is. Nagyon köszönöm a tippet!
AxelBog
Samsung Members Star ★★
Beállítások
Nincsmit. :smiling-face:
EdinaSz
Samsung Expert
Beállítások
Én nem tapasztaltam ilyet.
0 tetszik
Bela85
Navigator
Beállítások
Egyelőre úgy tűnik, hogy megoldódott. Legalább is nem fordult elő többször. Persze nem szeretném elkiabálni 😅