Sajnos már többszörösen kisérleteztem régebbi és legújabb változattal, de a régi (talán 2015-ös?) egy picit jobb volt mint a legújabb. Tehát én már minden lehetőséget kipróbàltam. Gyakorlatilag eljutottam a "falig", nincs tovább. Nem vagyok informatikus, föleg nem sok ismeretem van az android rendszerről, de nem tudom elhinni, hogy nem az èn gépemmel (a14) van probléma. Nem tudom mennyit módosítottak az a12-höz kèpest, amin ha jól látom már a frissítésekkel a13 van és ha szintén jól làtom az a14-en is. Nem mondom, hogy valami mégis eltérhet a két program között, de az a12-n tökéletesen mükódik bármelyik Skype variàció, az a14-en meg egyik sem, ez számomra elgondolkodtató, hogy talán mègis alapból hibás a gépem. Amit elözöleg írtál a frissítésről, az ad némi reményt, de elegem van az a14-ből. Nàlam a müszaki dolgok az elmúlt sok évtizedben (74. éves vagyok) általában bejöttek. Jobb, rosszabbak voltak, de az, hogy egy számomra fontos funkciójuk ne működjön, ilyen mèg nem fordult elö és nem azèrt mert közel 50 èvig TV. műszerész voltam, ez inkább szerencse dolga volt. Az asztali gépeket (windows) mindig meg tudtam javítani, ha végképp elakadtam, akkor az informatikus barátomtól kértem tanácsot, de mivel itt nincs egy másik A14-es, nem találkozott ilyen hibàval, ő is csak tippelgetni tudott. Sajnos ez van. Belefutottam egy olyan problémába aminél nem lehet tudni, hogy mi is igazából a hiba oka!?