Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

Ezek a Samsung mobilok kaphatnak android 14-et

(Témakör létrehozásának dátuma: 20-06-2023 12:35 PM)
698 Megtekintések
T_Andras_Viktor
SuperStar
Beállítások
Sziasztok.
Még egy éve sincs hogy kiadták az első Samsung mobilokra az Android 13-mat, de már listázzák hogy melyek kapják meg az Android 14-et.
Figyelem!!! Fontos tudni hogy ez még nem hivatalos lista, szóval ha egy 2023-mas telefon nincs a listában, az nem azt jelenti hogy nem fog kapni Android frissítést.
Azt is fontos még tisztázni hogy a Note 20, és az S20 széria már nem kapja meg az Android 14-et.
Na de térjünk a listára:

Galaxy S szériás telefonok

• Galaxy S23 Ultra
  • Galaxy S23+
  • Galaxy S23
  • Galaxy S22 Ultra
  • Galaxy S22+
  • Galaxy S22
  • Galaxy S21 FE
  • Galaxy S21 Ultra
  • Galaxy S21+
  • Galaxy S21

Galaxy Z szériás hajlítható készülékek

• Galaxy Z Fold 4
  • Galaxy Z Flip 4
  • Galaxy Z Fold 3
  • Galaxy Z Flip 3

Galaxy A szériás telefonok

• Galaxy A73
  • Galaxy A72
  • Galaxy A53
  • Galaxy A52 (A52 5G, A52s)
  • Galaxy A33
  • Galaxy A23
  • Galaxy A14
  • Galaxy A13
  • Galaxy A04s

Galaxy M szériás telefonok

• Galaxy M53 5G
  • Galaxy M33 5G
  • Galaxy M23

Galaxy Xcover szériás telefonok

• Galaxy Xcover 6 Pro

Galaxy tabletek

• Galaxy Tab S8 Ultra
  • Galaxy Tab S8+
  • Galaxy Tab S8
Szerintem elviselhető mennyiség, ami még támogatott android frissítéssel.

Forrás: NapiAndroid

De természetesen számíthatunk @RozvM-ra aki majd tájékoztat minket egy hivatalos listával.😉

Üdv.: Dtj122
További szép napot/hetet kívanok mindenkinek.
GTamás
Samsung Members Star ★★
Beállítások
Azért egész szép kis lista egyelőre.
T_Andras_Viktor
SuperStar
Beállítások
Szerintem is 🙂
Jó látni hogy egyre több Samsung kap nagy frissítést
0 tetszik
Mark V
Samsung Expert
Beállítások

Nah ennek örlülök szuper köszi.

KristofJ
Samsung Expert
Beállítások
Köszi a hasznos összefoglalót.
Gyuri49
Voyager
Beállítások
Csak egy kérdés amivel kapcsolatban ha elolvasod a Samsung Galaxy a14 címmel írt kérdésemet, kérésemet akkor megèrted a gúnyomat az a 14-el kapcsolatban. Tehát a kérdés: tudsz esetleg róla, hogy a Samsung Galaxy a 14 kap olyan frissítést, hogy ugyanolyan jó gép legyen mint az A12?
Ha vakinek eszébe jut, hogy vegyen egy Galaxy a14-et, az azonnal verje ki a fejéből és meneküljön attól is aki esetleg ajánlgatta!
0 tetszik
T_Andras_Viktor
SuperStar
Beállítások
Kap frissítést mindenképpen, és kijavítja az esetleges hibákat
Gyuri49
Voyager
Beállítások
Húúú! Nem vagyok hívö, nem hiszek istenben, de esküszöm ha bejön amit írtàl nekem és annyira lesz üzemképes mint a galaxy a12, akkor adok a Szent Antalnak adományt és misét mondatok èrted.
Azért egy költői kérdést feltennék: szerinted alapból nem müködik a Skype az a 14-en, vagy nem illeszkedik a kettő egymáshoz?
Eközben fejhallgatóval 100 %-os. Hasonló problémát okoz a "vacakkal" is, de azzal kissè jobb és mivel azon nincs teszt üzemmód, ezèrt csak a lányom visszajelzésèből sejtem.
T_Andras_Viktor
SuperStar
Beállítások
Szerintem a Skype a hibás.
Nincs esetleg frissítése a Google playen?
0 tetszik
Gyuri49
Voyager
Beállítások
Sajnos már többszörösen kisérleteztem régebbi és legújabb változattal, de a régi (talán 2015-ös?) egy picit jobb volt mint a legújabb. Tehát én már minden lehetőséget kipróbàltam. Gyakorlatilag eljutottam a "falig", nincs tovább. Nem vagyok informatikus, föleg nem sok ismeretem van az android rendszerről, de nem tudom elhinni, hogy nem az èn gépemmel (a14) van probléma. Nem tudom mennyit módosítottak az a12-höz kèpest, amin ha jól látom már a frissítésekkel a13 van és ha szintén jól làtom az a14-en is. Nem mondom, hogy valami mégis eltérhet a két program között, de az a12-n tökéletesen mükódik bármelyik Skype variàció, az a14-en meg egyik sem, ez számomra elgondolkodtató, hogy talán mègis alapból hibás a gépem. Amit elözöleg írtál a frissítésről, az ad némi reményt, de elegem van az a14-ből. Nàlam a müszaki dolgok az elmúlt sok évtizedben (74. éves vagyok) általában bejöttek. Jobb, rosszabbak voltak, de az, hogy egy számomra fontos funkciójuk ne működjön, ilyen mèg nem fordult elö és nem azèrt mert közel 50 èvig TV. műszerész voltam, ez inkább szerencse dolga volt. Az asztali gépeket (windows) mindig meg tudtam javítani, ha végképp elakadtam, akkor az informatikus barátomtól kértem tanácsot, de mivel itt nincs egy másik A14-es, nem találkozott ilyen hibàval, ő is csak tippelgetni tudott. Sajnos ez van. Belefutottam egy olyan problémába aminél nem lehet tudni, hogy mi is igazából a hiba oka!?
0 tetszik
T_Andras_Viktor
SuperStar
Beállítások
Mondjuk anyum régi S10e-jénél látom értesítésben, hogy a Skype valami hibát ír ki.
És azt halkan jegyzem meg hogy tuti nem a telefonnal van baj.
Ha belépsz a Google Play-be, és elolvasod a kritikus véleményeket, akkor meg fog változni a véleményed az A14-ről.
Ám azt nem mondhatom hogy az A14 annyira jó mint például egy A54.
0 tetszik