dátum: 26-04-2024 10:17 AM
EVO Select és EVO Plus
A Samsung bemutatta legújabb microSD-kártyáit. Az új EVO Select és EVO Plus kártyák gyorsabbak, mint az előző generáció, immár akár 160 MB/s átviteli sebességgel is rendelkeznek. Ez 23%-os sebességnövekedést jelent a cég szerint.
"A mobil és kézi játékok piacának felfutásával arra törekedtünk, hogy még gyorsabbá tegyük az adatátvitelt ezeken az eszközökön a frissített EVO Select és EVO Plus vonalakkal” – mondta Jose Hernandez, a Samsung memóriatermékek marketingjéért felelős vezető igazgatója.
Az átviteli sebesség növekedése mellett az EVO Select és az EVO Plus termékcsalád másik figyelemre méltó változása az 1 TB-os modellek első bemutatása.
A Samsung kiemeli a kártyák V30 képességét, ami azt jelenti, hogy 30 MB/s-os minimális írási sebességet képesek fenntartani ez főként a videó készítéseknél lehet fókuszban. A 128 GB-os és nagyobb kapacitású modellek esetében a Samsung az A2-es alkalmazások teljesítményosztályával is büszkélkedhet, amely állítólag felgyorsítja a kártyán futó telefonos alkalmazások teljesítményét.
A Samsung EVO Select és EVO Plus kártyái a legnépszerűbb opciók közé tartoznak a memóriakártyák terén. A sebesség növekedése és az 1 TB-os tárolókapacitás is figyelemre méltó és éppen ezért üdvözlendő fejlesztések.
A MicroSD-kártyák továbbra is hihetetlenül értékesek a tartalomkészítők számára is, mivel az SD interfész a fogyasztói minőségű digitális fényképezőgépek de facto szabványa. Míg az okostelefonok és táblagépek terén az a tendencia, hogy a helytakarékosság érdekében elhagyják a memóriakártya-nyílást, maga a formátum nem fog eltűnni egyhamar.
Ti használtok még SD kártyákat?
dátum: 26-04-2024 10:47 AM
Én személy szerint rég óta nem használok SD kártyát, viszont mindenképp jó dolog, hogy ez a technológia is egyre fejlettebb.
dátum: 27-04-2024 09:47 AM
dátum: 30-04-2024 03:29 PM
dátum: 29-05-2024 10:07 AM
kicsit megtévesztő lehet végülis így belegondolva
de nem gondoltam rá mikor írtam