Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

Elcsábultal már egy 0% THM-es ajánlatra?

(Témakör létrehozásának dátuma: 09-04-2023 11:45 PM)
291 Megtekintések
KrisztianK
Samsung Expert
Beállítások

Sziasztok!

Az inflációt, ami világszerte jelen van, szerintem minden pénztálca megérzi. Azonban van két dolog, amivel nem tudsz mit kezdeni: az egyik, hogy a szűkség úr; a másik pedig, hogy a gyermekednek a legjobbat szeretnéd. Hosszú éveken át úgy voltam vele, hogy részletfizetésre nem veszek semmilyen terméket, mert jobb egybe letudni; ha pedig nincs rá éppen, és nem lételem, akkor várathat magára.

Mielőbb mélyebben belefolynék a nevetségesnek tűnő esetembe, kérdezném a kötelezőt, amire várnám válaszaitokat, miszerint Ti vásároltatok már okostelefont, tabletet, vagy más hozzákapcsolódó terméket részletre? – ha igen, mi volt az, és melyik csatornán adtad be a derekad?

Folytassuk…

Szóval ott tartottam, hogy nem vagyok egy részletre vásárlós felhasználó. Az tény, hogy amit meg akarok vásárolni, arra elkezdek gyűjteni, meghúzom a gatyamadzagot és összejön. Oké, vannak nagyobb projektek, ahova egyedül vagy a párommal ilyen fronton kevesek vagyunk, de most ne házban gondolkozzunk, inkább elektronikai cikkben.

Történt az esetemben az, hogy a Telekomnál bementem reklamálni, mert a lecserélt optikai net Wi-Fi-n keresztül nem hozta azt a sebességet, mint az elődje DSL-en. Aztán mivel már 15 év legalább Telekomos vagyok, és nem óhajtok máshoz átmenni, mert a számomhoz ragaszkodom, a költözés pedig macera; illetve annyira nincs éppenséggel a szolgáltatók között különbség (értsd: minőségben és árban), így „mindegy hol vagyok” alapon rákérdeztem, hogy van-e Galaxy SmartTag+ kütyüjük, mert ha mondjuk 0%-os THM-be 10 havi futamidőbe beleépíthető a havidíjamba, akkor élnék a lehetőséggel.

Volt. Éltem vele.

A poén az egészben, hogy 15 ezer forintos tételről beszélek, ám most valahogy fordult a kocka az elveimnél, mert alapvetően nincs szükségem rá; de régóta vágytam már egyre. Okát nem tudom, inkább kíváncsi vagyok a működésére, mennyire jó, meg ilyesmi. Egybe nem fizettem volna ki – még ha lenne is rá; de úgy, hogy nem kerül többe, és kvázi 1.500 ft-tal több lesz havonta, megugrottam.

Tévét, Xbox-ot és társait nem fogok venni, de kiegészítőkre szeretek költeni, így még ha valahol ironikus is az összeg, valahol örülök a lehetőségnek, amire igent mondtam.

Üdv.:
K

13 Válaszok
Nyck
Troubleshooter
Beállítások
Egyszer vettem csak részletre valamit. Csomagváltásnál, szolgáltatónál egy telefont. Nem tudom miért, mert a forgalmi előleg akkor 70e ft volt, a mobil árának a fele (jó, ezt később levonták a havidíjból), egyszerűbb lett volna egyben kifizetni. 😃 De valamiért nem tettem. Azóta sem tudom, miért.
0 tetszik
FTamas
Samsung Expert
Beállítások
Én többnyire szolgáltatón keresztül vásárolok mert az előfizetés miatt olykor kedvezőbb, és gyorsabb. 0%-os THM-el laptopot szerettem volna , de valamiért, mindenféle indok nélkül elutasított a bank. (A bank sem tudta megmondani miért 😂) így inkább nem próbálkoztam újra. Mivel az összeg megvolt a kiszemelt laptopra, csak nem akartam egy összegben kifizetni... Így végül mégis ez az opció maradt 🥹
0 tetszik
ViviB
Samsung Expert
Beállítások
Én anno néztem a szolgáltatónál laptopot és majdnem dupla árban adták a gyengébb modellt abból, amit akartam, úgyhogy lehet még jól is jártál, hogy elutasítottak. 😅
0 tetszik
ViviB
Samsung Expert
Beállítások
Én még sose vásároltam hitelre, se szolgáltatónál részletre. Valahogy nekem kellemetlen érzés, inkább én is összegyújtöm. Majd a lakáshitel lesz az első, az nem megy egyedül. 😂
FTamas
Samsung Expert
Beállítások
Jaaaa , a laptop az nem szolgáltatónàl lett volna. Szeretek megfontolva, mindennek utána nézve vásárolni, így jó pár megbízható üzlet közül a legkedvezőbbet tudtam kiválasztani. 😄 A többi pedig már a bank... :face-with-tears-of-joy:
FTamas
Samsung Expert
Beállítások
Szerintem tök elfogadott az, hogy valaki előfizetéssel ki hoz pl egy telefont. Nekem ez egyáltalán nem kellemetlen. Meg hát.. minél nagyobb csomagban vagy annál kedvezőbb 😄
0 tetszik
ViviB
Samsung Expert
Beállítások
Teljesen igazad van és sok esetben jól tud jönni, de számomra nyomasztó érzés pluszba kalkulálni ezzel szolgáltató esetén ugye 24 hónapig. Ráadásul ha idő közben valami történne a telóval, ugyanúgy fixen fizetned kell és erre ugyanúgy rárakódik minden, amit havonta fizetünk, mint pl netflix ésatöbbi. Nekem nagyobb biztonságot és nyugalmat ad, ha egyszerre kifizetem és vége van a dolog anyagi részének. Ez alól nálam csak a lakás képez kivételt, mert ott tényleg esélytelen egyben kiperkálni.
ViviB
Samsung Expert
Beállítások
Laptopnál én is így voltam, szerencsére sikerült egy nagyon jót találni akkor is és most is nagypapámnak. 😁
0 tetszik
Tiborko
SuperStar
Beállítások

Szia,

Igen, nem is egyszer. 

0 tetszik