Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

Csapj le a Samsung Galaxy A53 5G készülékre és vidd magaddal az ajándék Fit2 okoskarkötőt

(Témakör létrehozásának dátuma: 19-06-2022 11:46 PM)
374 Megtekintések
AndrasK
Samsung Expert
Beállítások

Sziasztok!

Ahogyan az előző cikkemben is, ismét egy elég jó kis akciót hoztam el számotokra. A promóció szintén a MediaMarkt üzletekben érhető el, ezúttal a Samsung Galaxy A53 5G okostelefonokra. Maga a készülék összesen négyféle színben vásárolható meg, kék, narancssárga, fekete és fehér színben. Mindegyik elérhető a cég üzleteiben és az online felületen is egyaránt.

A Samsung Galaxy A53 5G a hazai piacon 189.999 Ft-os áron nyitott, ami rekordmagasnak mondható, ha a Samsung Galaxy A5X eddigi tagjait vesszük figyelembe. A néhány hónapja megjelent termék azóta már jobb áron is beszerezhető hiszen például a MediaMarkt üzletekben a hónap végéig (2022.06.30-ig) 154.999 Ft. Az akciós ár még nem midnen, hiszen ahogyan azt a címben is olvashattátok, azok, akik megvásárolják a készüléket, ajándékba kapnak egy Samsung Galaxy Fit2 okoskarkötőt fekete vagy piros színben Ennek az értéke 16.000 Ft körül mozog, így mindenképpen figyelemre méltó így, ez a kettős akciós ajánlat.

galaxy-a53-5g-leak-02.jpg

Nyugodt szívvel kijelenthető, hogy a Samsung Galaxy A53 5G méltó utódja a Samsung Galaxy A52 készülékeknek, viszont jelenleg az előd modell is kapható még itthon is, így elég nagy a választási lehetőség. Természetesen ebben az ár szegmensben még házon belül is jelentős a verseny, de aki hosszú távra tervez és tetszik neki a dizájn és a specifikációk, annak jó választási lehetőség a termék. Alapból Android 12 fut a készüléken, így a Samsung vállalása szerint, még további 4 évig megkapják a legújabb újításokat, valamint biztosítják a biztonságos működést és az adataink védelmét.

Ha közelebbről megnézzük a Samsung Galaxy A53 5G készüléket, akkor némi hasonlóságot felfedezhetünk az előd modellekkel, hiszen a fő irányelvek megmaradtak, csupán annyi változott, hogy a kamerasziget és az oldalak más lekerekítést kaptak meg. Az IP67-s vízállóság és porállóság továbbra is adott, csak úgy, mint a sztereó hangszórók. Hardveresen egy új generációs Exynos 1280-as chip dolgozik a készülékben, ami biztosítja a tökéletes működést.

Nektek, hogy tetszik a készülék? Ti esetleg használjátok a készüléket? Írjátok meg kommentben.

Üdv. Andris

6 Válaszok
GTamás
Samsung Members Star ★★
Beállítások
Én még inkább az A52s-t ajánlom az embereknek, de ha az kifut, szerintem az A53 is nagyon jó ajánlattá válik. Amúgy nekem az A53 hátlapi kamerájának kialakítása jobban tetszik.
Tiborko
SuperStar
Beállítások

Szia,

Nekem személy szerint egy nagyon tetszik az A széria kialakítása. Köszi az infót az akciós ajnálatról

0 tetszik
Trafford45
First Poster
Beállítások
A telefon önmagában szuper, már március végétől használom..nagy hátránya ,hogy nincs töltő hozzá, 13ezer ft, meg csak bluetooth füllhalgatóval halgathatsz zenét, jack dugót is kispórolták. Átalakítót lehet venni, amit vagy elfogad vagy nem. Ennyi pénzért igazán járt volna hozzá.
0 tetszik
NikolettS
Samsung Expert
Beállítások

Szia!

A készülékből a fehér nagyon szép élőben!

0 tetszik
AnitaI
Samsung Expert
Beállítások

Szia Andris!

Most is mint mindig színvonalas cikk lett köszönjük! 

Üdv

AnitaI.

0 tetszik
Józsau
First Poster
Beállítások
0 tetszik