Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

Buds 3 pro vagy buds 2 pro?

(Témakör létrehozásának dátuma: 03-12-2024 08:31 AM)
163 Megtekintések
Krupicsek
Explorer
Beállítások
Tervezek vásárolni buds fülest. Buds 2 pro vagy buds 3 pro. Olvastam pár helyen hogy a buds3 pro kialakitasa nem sikerült valami jól, sokszor kiesik a fulbol, és kényelmetlen. Buds 2 pro rol nem olvastam sok negatív véleményt. Valaki esetleg használta mindkettőt? Tudnátok írni véleményt? Köszi. U.i.: S23 teloval használnám. 
0 tetszik
6 Válaszok
ZoZiCuBe
Pioneer
Beállítások
Én is nemrég gondolkodtam milyet vegyek S23+ mellé...
Sok kutakodás és tesztek nézése után a Buds Fe mellett döntöttem és eddig nagyon pozitív a tapasztalat.😉
AxelBog
Samsung Members Star ★★
Beállítások
Buds3 Pro-t még nem volt lehetőségem kipróbálni.
Buds2 Pro-t használtam, nagyon meg voltam vele elégedve.
A kiesik a fülből téma leginkább a szilikon fülpárnán múlik.
Buds2 Pro esetében talán ez könnyebben orvosolható, ha extra kell a megfelelő illeszkedésért, bár nálam nem volt vele ilyen probléma.
LordKnightEtingMark
Helping Hand
Beállítások
Ajánlom figyelmedbe az egyik Member figyelemre méltó véleményét.

https://eu.community.samsung.com/t5/viselhető-eszközök/galaxy-buds-3-pro-első-benyomások/td-p/111559...
Krupicsek
Explorer
Beállítások
Én is így olvastam. Köszi szépen, nagyon hasznos hozzaszolas volt.
LordKnightEtingMark
Helping Hand
Beállítások
Nekünk egyébként jelenleg a családban három féle SAMSUNG Buds van használatban:
- Buds2
- Buds Pro
- Buds2 Pro
Nekem személy szerint a babok jönnek be, a száras kialakítást - ahogy az S24 szIphon-osodását - nagyon nem kedvelem, ami sajnos a Watch7-re is igaz.
De, ahogy Demkó Alex is írja, ez elsősorban ízlés kérdése.

Azonban azt gondolom, mindenkit elsősorban a design ragad meg legelőbb, majd csak aztán következik a tudás, ezért kimondhatom első körben:
Mindhárom Buds-ot nagyon szeretjük, jó kézbe venni, jó ránézni, kellemes kis darabok. Vezetékesen és vezeték nélkül is töltjük.

Ahogy ez manapság tapasztalható, a gimnazista gyermekeim - neveztesen három - használják szinte folyamatosan.
Nekik Buds2-jük van.
Egyikőjük éppen most dicsekett el, hogy a Youtube Premium készített neki egy összefoglalót, mely dallamokat, előadókat hallgatta 2024-ben, és mennyit.
A teljes hallgatási idő: ~ 37 000 perc. Gyors számolás után ez több, mint 600 órának, azaz közel négy hétnek felel meg.
Persze, mikor idáig jutottunk az elemzésben, vágta a bociszemet és vékony szájat, de ha meg azt nézzük, hogy grafikusnak tanul és csak ott heti 6 órát a fülében a lejátszási listái szólnak, miközben átjárja a flow és alkot, valamint minden nap két és fél órát utazik, illetve a takarítás, mosogatás is az ő feladata, ami alatt (főleg porszívózáskor) folyamatosan zenét hallgat a Buds2 közvetítésével, ami úgy heti 3 óra, akkor már ez a szám nem is tűnik annyira soknak.
Mindenki megnyugtatására fontos megjegyeznem: rengeteget beszélgetünk, csevegünk, játszik sokat a kisebb testvéreivel, és a zebrán úgy megy át, hogy gyalogosként nincs a fülében eszköz.
De hogy miért is fárasztalak ennyi adattal: ezt a fülest 2021 őszén vettem neki a samsung.hu hatalmasat ment kampánya során.
És az a döbbenetes, hogy a több, mint három év alatt az akkumulátor által boztosított üzemidő nem csökkent számotvetően, illetve a zeneminőségben sem tapasztal romlást.
Elalváshoz is néha viseli, ahogy meditáció és sport alatt.
Neki nincs gondja az illeszkedéssel, gumi harangot egyszer, vagy kétszer cseréltünk ez alatt.
Az egyik nagyobb testvére elengedte a futás-kocogás alatti használatot a saját Buds2-je esetében, mert kiesik.
De nagyon-nagyon szeretik, hihetetlenül meg vannak velük elégedve.

Mi a Buds Pro és a Buds2 Pro esetében nyilván ekkora mennyiségű használatról, mintavételről koránt sem beszélhetünk, de mikor elmélyülést igénylő munka közben, vagy csak relaxáláshoz aktiváljuk, engem mindig elkápráztat a kis hangszórókból megszólaló hangzás, de ezt Demkó Alex árnyaltabban fogalmazta meg.

Sajnos én is azok közé tartozom, akik füléből könnyebben kiesik (ez mindhárom típusra igaz), de nem is variáltam a szilikon fülpárnán, ahogy AxelBog javasolta, tehát ez a labda az én térfelemen pattog.

Nem próbáltam a 3-ast, de ez szerintem így is marad, tehát összahasonlítani sem tudom, de annyira nem is vagyok vájt fülű, hogy rám ilyen tekintetben érdemes lenne hallgatnod.

De mindent összegezve én jószívvel a Buds2, Buds Pro és Buds2 Pro termékeket ajánlom, azok mellett tudom és teszem is le a voksot.
0 tetszik
GTamás
Samsung Members Star ★★
Beállítások
Sajnos én sem a 2 Prót, sem a 3 Prót nem használtam nekem a Buds Pro van. Nekem jobban tetszik a szár nélküli kialakítás, így én inkább emiatt döntenék a 2 Pro mellett, de ez szubjektív.