Az új 1,5 vagy 2 hónapos samsung s23 fe készülékemnél hatalmas problémák léptek fel amik nagyon bosszantóak. Hozzá teszem szolgáltatónál vásárolt (Telekom t-home kihagyan szereti nevezni)1. Mobil internet (nem wlan) meghibásodása
Ez annyit takar, hogy a mobil internetem elmegy magától. 5g-n használom mindig, nincs kikapcsolva. Újra indítom akkor vissza áll a hálózatra és fél vagy pár óra után ritkább esetekben percenként nem tud kapcsolódni a mobil hálózatra.
Ez vagy akkor jelentkezik amikor a készülék 60% alatt van.
Ma is tapasztaltam 3x hogy elment a mobil internetem félóránként. Ami biztos, hogy nem t-home hiba mert apámnak is samsung telefonja van (A szériás) és neki működik normálisan, méghozzá számitástechnikai részlegen dolgozik homeofficeban szóval mondta volna ha a thome rossz.
2. Túlmelegedés
Néhai probléma de nagyon bosszantó tud lenni az amikor a telefon hőérzetre felmelegszik 45-50 fokra és gyakorlatilag nem lehet kézben megfogni mert megéget, múltkori szoftverfrissitésnél tapasztaltam hasonlót, ekkor is szilikon tok nélkül frissítettem le a telefont. Az mellékes amikor megdöbbentem, hogy a Németországi mobil hálózatra nem csatlakozhat Németországi piacra szánt samsung telefonok az új frissítés miatt.
3. Ujjlenyomat érzékelő nem érzékeny
Nem mindig működik és ezt az egyetlen biometrikus azonosítót szoktam használni.
Néha olyan kedve tartja nem érzékeli az ujjamat, ekkor csak kóddal tudok belépni a telefonomban.
Ezekre a problémákra szeretnék megoldást találni
Vilmos~