Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

Az s23fe telefonom hibái

(Témakör létrehozásának dátuma: 02-05-2024 01:59 PM)
528 Megtekintések
vilmos18
First Poster
Beállítások
Az új 1,5 vagy 2 hónapos samsung s23 fe készülékemnél hatalmas problémák léptek fel amik nagyon bosszantóak. Hozzá teszem szolgáltatónál vásárolt (Telekom t-home kihagyan szereti nevezni)

1. Mobil internet (nem wlan) meghibásodása
Ez annyit takar, hogy a mobil internetem elmegy magától. 5g-n használom mindig, nincs kikapcsolva. Újra indítom akkor vissza áll a hálózatra és fél vagy pár óra után ritkább esetekben percenként nem tud kapcsolódni a mobil hálózatra. 
Ez vagy akkor jelentkezik amikor a készülék 60% alatt van. 
Ma is tapasztaltam 3x hogy elment a mobil internetem félóránként. Ami biztos, hogy nem t-home hiba mert apámnak is samsung telefonja van (A szériás) és neki működik normálisan, méghozzá számitástechnikai részlegen dolgozik homeofficeban szóval mondta volna ha a thome rossz.

2. Túlmelegedés 

Néhai probléma de nagyon bosszantó tud lenni az amikor a telefon hőérzetre felmelegszik 45-50 fokra és gyakorlatilag nem lehet kézben megfogni mert megéget, múltkori szoftverfrissitésnél tapasztaltam hasonlót, ekkor is szilikon tok nélkül frissítettem le a telefont. Az mellékes amikor megdöbbentem, hogy a Németországi mobil hálózatra nem csatlakozhat Németországi piacra szánt samsung telefonok az új frissítés miatt.

3. Ujjlenyomat érzékelő nem érzékeny 

Nem mindig működik és ezt az egyetlen biometrikus azonosítót szoktam használni.
Néha olyan kedve tartja nem érzékeli az ujjamat, ekkor csak kóddal tudok belépni a telefonomban.

Ezekre a problémákra szeretnék megoldást találni 

Vilmos~

6 Válaszok
T_Andras_Viktor
SuperStar
Beállítások
Az én A54-em is szokott olyat csinálni, hogy nem érzékeli az ujjlenyomatomat. De amikor a fingerpint reader nem megy, akkor a töltés sem.
És ha úgy alakul akkor csak a halkító és a kapcsoló gombal sikerül újraindítanom.
GTamás
Samsung Members Star ★★
Beállítások
2. A melegedés minden készülék esetén jelen van, igaz, eltérő mértékben, főleg, amikor szoftvert frissít. Az S23 Fe procija a jobban melegedős fajta.

Ugyanakkor túlmelegedni nem melegszik túl, mert olyankor bizonyos appokat nem is engedne futtatni és ki is írná, hogy biztonsági okokból ne használd és várd meg, amíg lehűl.

Az a frissítés, nem azt jelenti, hogy Németországban egyáltalán nem tudod használni, hanem nem tud fellépni LTE TDD hálózatokra, de ez gondolon valami regionális dolog/szabvány miatt van és ezt eddig sem tudták a mobilok, ettől függetlenül, ahogyan eddig is, működik normálisan a hálózatkezelés.

3. Van rajta kijelzővédelem? Az sokat tud rontani az olvasón. A kódot 72 óránként kéri egyébként is biztonsági okok miatt.
AxelBog
Samsung Members Star ★★
Beállítások
Szia.
Hálózati anomáliákat régi SIM kártya is tud okozni, érdemes cseréltetni.
Továbbá a lefedettséggel is számolni kell, különösen az 5G kapcsán, ha nálad nem olyan jó a lefedettség, és emiatt vannak problémák, azzal sokat nem tudsz kezdeni.
Túlmelegedéssel a helyzet az, hogy minden telefon melegszik valamilyen szinten ha használva van.
Szoftver frissítés során pedig nem meglepő, hogy melegszik a telefon, nem kevés folyamatot végez el a telepítés során.
Ujjlenyomat olvasóval pedig a helyzet az, hogy az optikai szenzorok több tényezőre jobban érzékenyek, mint az ultraszonikus társaik.
Ha nedves vagy koszos az ember ujja, már arra sem biztos, hogy feloldanak.
Ha van a készülek kijelzőjén fólia, az is egy tényező lehet.
Érdemes újraregisztrálni az ujjat, az segíthet ezen.
Normonex
First Poster
Beállítások
Hasonló problémával küzdök jelenleg mint a kérdező. Ugyan az a telefon ugyanaz a mobilhálózati problémák. Mindent megpróbáltam sim kártya csere megtörtént. Factory reset, hard reset, mobilhálózat teljes visszaállítása. Vodafone-os vagyok konzultáltam velük is de semmi eredménye nem volt arra hivatkozva hogy a rendszerükön nem észlelnek hibát. Bementem egy Vodafone üzletbe ott azt kaptam hogy a samsungnál van a hiba ami valószínűleg frissítéssel helyre áll. Már nemtudom hányadik frissítést telepítettem mindannyiszor ugyan az a probléma. 5g-t dobálja le ami a kisebbik gondom de van számtalanszor hogy teljesen elmegy a mobilnetem és percekig nem jön vissza. Alapvetően nem idegesítene ha nem fél óránként csinálná. Továbbá nekem is van egy ismerősöm akinek egy sima s23-as készüléke van ugyan úgy vodafone-os és semmit ilyesmit nem tapasztal. Már tényleg nemtudom mi lenne a megoldás melyik oldalon van a hiba. Örülnék ha esetleg valaki tudna irányt mutatni merre keressem tovább a hibát

Köszönettel
Bálint
0 tetszik
petijmga
First Poster
Beállítások
Szia! Vodafonenál dolgozom és én is ilyen készüléket használok ugyanezzel az 5g parával. 4g lock nekem megoldotta a dolgot persze idegesít, hogy nem 5g van de na az ide oda ugrálás miatti teljes jelvesztéstől jobb azért. Nálam fel sem merülhet hálózati probléma mert adótorony közelében élek és más készülékekkel fullos 5g van stabilan
0 tetszik
BikaA1
First Poster
Beállítások
Valaki tud olyan helyet ahol alap lap hibás samsung s23 javítanak és nem egy használt telefon árába ami 200 ezer mivel annyira javitanák sajnos !!
0 tetszik