Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

Autós tartók - melyiket érdemes megvennünk?

(Témakör létrehozásának dátuma: 29-07-2022 05:04 PM)
110 Megtekintések
OliverM
Black Belt 
Beállítások

A nyári időszakban kiemelt rendszerességgel, de alapból is szükségünk szokott lenni egy megbízható, használható telefontartóra autónkban. Sok esetben látom azt, hogy nem igazán tudnak kiigazodni a vásárlók, hogy pontosan melyik típusú terméket is válasszák: mágneses, szélvédőre tehető tapadó korongos, CD lejátszóba tehető, szellőzőrácsra rögzíthető? Ezen kívül persze rengeteg más típusúval is találkozhatunk, de ezek a leggyakoribbak.

Az esetek többségében a legfontosabb kérdés a méret szokott lenni, hogy készülékünk egyáltalán belefér-e az adott tartóba. Ami viszont emellett legalább ennyire fontos még az az, hogy adott tartó mekkora súlyt képes tartani stabilan, tehát mennyire bízhatunk meg benne, hogy a legközelebbi nagyobb gödörnél készülékünk nem fog repülőpályára állni? Arra gondoltam, megosztom veletek egy - két típussal kapcsolatos tapasztalataimat, hátha nektek is hasznotokra válik!

Szélvédőre rögzíthető

Support-Suction-cup-Stent-Mount-Window-stick-Smartphone-cell-Mobile-Phone-holder-Universal-Windshield-Car-Phone.jpgTalán ez a legismertebb a felsoroltak közül, egyben pedig a legelterjedtebb is! Lényegében a tartó az ablakunkra rögzül, ezzel pedig viszonylag stabilan tartja telefonunkat! Mind méret, és súly tolerancia szempontjából nagy valószínűséggel találhatunk nekünk megfelelőt, hiszen rengeteg altípusa létezik. Negatívumot nem igazán tudok ide sorolni, talán az összes közül a leguniverzálisabban ideális a legtöbb ember számára!

Szellőzőre rögzíthető tartó

Egyik legegyszerűbb, de egyben legnagyszerűbb megoldás! Személy szerint én JGKK-Universal-Air-Vent-in-Car-Mobile-Phone-Holder-Stand-For-samsung-Galaxy-Note-3-8.jpgezt használom, és remekül kiszolgál a leghosszabb útjaimon is! Használatunk egyszerű, áruk pedig általában alacsonyabb a többi típushoz képest. Teherbírása és méretkapacitása hagy némi kívánnivalót maga után: S22 Ultra és hasonló méretek tokkal már nem biztos, hogy el fognak férni benne, Apple készülékek esetében pedig nem feltétlenül ideális a teherbírás. Ezek ellenére én ezt ajánlom, nekem nagyon bevált!

Szellőzőre rögzíthető mágneses

Universal-Air-Vent-Magnetic-Car-Mount-Phone-Holder-for-Cell-Phones.jpgSokáig szemezgettem vele, majd ki is próbáltam, és a következőek a gondolataim: ha készülékünk kicsi, és könnyű ( pl. S22 ), ideális választás a mágneses tartó! A fel- és levétel itt a legegyszerűbb, illetve kis méret és súly mellett igencsak stabil a tartás, viszont nagyobb súlynál, vagy tokkal együtt való használat esetén sajnos könnyen elvérzik ez a kivitelezés, és szinte lehetetlenné válik a tartó normális használata.

Remélem tudtam segíteni, és a jövőben egyszerűbb lesz tartót választani majd! Ti milyen tartót használtok? :smiling-face:

4 Válaszok
GyulusA
Black Belt 
Beállítások
+1 pont a szélvédősöknek, főleg a Samsungosnak.
0 tetszik
MFlo
Pioneer
Beállítások
Épp aktuális kérdés nálam. A71 és folyamatosan látnom kell, de fő szempont, hogy ne a rugós kikuszkodom ~visszakuszkodom legyen, mert "panda~futi -" vagyok és új, mögöttem az 5 és fél éves lányom, így nem mindegy. De a cikk után, szerintem a szellozobe dugom a nyerő 😁. Köszönöm a cikket
0 tetszik
AnitaI
Samsung Expert
Beállítások

Szia Olivér!

Mindennapos kérdés sajnos a boltokban a vásárlóknak, hogy milyet is válasszanak! A legjobb volt a Samsung autós tartó! 

0 tetszik
BernadettF
Samsung Expert
Beállítások

Nekem most Samsung szélvédőre rögzíthető van,ez elég jól bírja. Előtte szellőzős volt, de az elég hamar eltört sajnos. 

0 tetszik