Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

Android 11 és OneUI 3 mini bemutató

(Témakör létrehozásának dátuma: 02-01-2021 01:06 AM)
477 Megtekintések
JozsefZs
Samsung Expert
Beállítások

Sziasztok!

Egyre több készülékre érkezik meg az Android 11 és ezzel együtt a OneUI 3 is, ezért úgy gondoltam érdemes lenne megnézni milyen újdonságok vannak a legújabb kezelőfelületben.

ZÁRKÉPERNYŐ

Minimális változásnak tekinthetjük, hogy a gyorsgomboknál a tárcsázó és a kamera is monokróm lett a korábbi színes után, de ha más alkalmazásokat állítunk be a gyorsindítóra akkor megmarad a színe az ikonnak. Egyes gyári alkalmazások szintén monokróm ikonokat kaptak, de ezt a beállításokon belül láthatjuk is.

JozsefZs_0-1609544635439.jpegJozsefZs_1-1609544635437.jpegJozsefZs_2-1609544635435.jpeg

Újdonság még, hogy a widgetek közé bekerült a Digitális Jólét is. Ezeket a widgeteket a zárképernyőn az órára való kattintással érhetjük el. Így a beállításokba lépés nélkül is láthatjuk, hogy mennyit használtuk az adott időszakban a készüléket.

JozsefZs_3-1609544635443.jpegJozsefZs_4-1609544635445.jpeg

ÉRTESÍTÉSEK

JozsefZs_5-1609544635460.jpegAz értesítések annyiban változtak, hogy külön vannak csoportosítva a csendes, hangos értesítések és a csevegő alkalmazások értesítései. Így jobban átláthatóvá vált az értesítési panel és egyszerűbben megtalálhatunk mindent amit csak szeretnénk.

JozsefZs_6-1609544635453.jpeg

Ha zenelejátszó fut a háttérben az teljesen elkülönül az értesítésektől és közvetlenül a fényerő szabályzó fölé kerül. Ezzel teljesen elkülönül az összes értesítéstől.

Megérkeztek a lebegő értesítések is amelyek nagyon hasonlítanak a Messenger chat fejekhez, de ezek már több alkalmazásokhoz is elérhető. Itt akár beállíthatunk intelligens lebegő értesítést is és így az értesítési ablak alkalmazkodik az adott alkalmazáshoz.

JozsefZs_7-1609544635462.jpegJozsefZs_8-1609544635479.jpeg

Itt a fórumon tapasztaltam, hogy a Világító széleket rengetegen keresik, mivel elköltözött a beállítások között és most már a Beállítások --> Értesítések --> Rövid előugró ért. beállításai menüpont alatt tanyázik. Itt állítható be a szín, a stílus és az is, hogy melyik alkalmazással működjön a Világító szélek funkció.

EGYEBEK

JozsefZs_9-1609544635458.jpeg

Megújult a hangerő panel is és a sima hangerő módosítás grafika is, ezzel megegyezik a kinézet a gyári Androiddal.

JozsefZs_10-1609544635469.jpeg

A kedvenc megosztási módokat mostantól rögzíthetjük a megosztási képernyőn, így nem kell keresni a módok között a megszokott megosztási alkalmazásokat vagy módokat.

JozsefZs_11-1609544635477.jpegJozsefZs_12-1609544635474.jpeg

Mostantól változtathatjuk a hívási képernyőt és azt is, hogy hogyan jelenjenek meg a bejövő hívások.

Nektek, hogyan tetszik az új felület? Írjátok meg kommentben!

3 Válaszok
GyulusA
Black Belt 
Beállítások
Wallpapert loptam. 😃
0 tetszik
Tibi4
Student
Beállítások
nagyon bizonytalannak tartom hogy januárba lessz az android 11 pedig már azt hittem november meg decemberbe jön ,hát nem igy lett helyett lessz majd megint 1 140 megás frissités
0 tetszik
AndrasK
Samsung Expert
Beállítások

Szia Józsi!

Nekem tetszenek a személyre szabható telefonnévjegyek és a hívás új dizájna!

Üdv. AndrasK

0 tetszik