Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

A szériás új tokok

(Témakör létrehozásának dátuma: 11-08-2022 09:02 AM)
183 Megtekintések
AnitaI
Samsung Expert
Beállítások

Sziasztok!

Ebben a hónapban készültem nektek olyan cikkel, amiben azt mutatom be nektek, hogy az idei Samsung Galaxy A szériához milyen tokokat érdemes vásárolni.

Jelenleg az alábbi termékek érhetőek el Magyarországon az adott szériába: Samsung Galaxy A13 4G, Samsung Galaxy A33 5G, Samsung Galaxy A53 5G. Az idei felhozatal azért különbözik az előző szériától, mert sokkal több gyári tok érhető el hozzá, amik között nagyon jó termékeket találhatunk nagyon jó áron.

A tok leírásánál azt is leírom, hogy melyik készülékekre érhető el az adott termék.

Az első tok, amit hoztam nektek az a gyári szilikon átlátszó tok, amit szerintem nem kell nagyon magyarázni, a képen láthatjátok, hogy hogyan is néz ki.

SP65432 (1).jpg

Ez elérhető a Samsung Galaxy A13, Samsung Galaxy A33 és Samsung Galaxy A53 készülékekre is.

A következő tok egy szilikon tok, ami kártyatártóval is rendelkezik, ami szintén elérhető mindegyik modellhez.

A dizájnos kialakítással rendelkező termék kékben és coral színben vásárolható meg.

Screenshot_20220811-091442_Word.jpg

A következő tok egy sima szilikon tok, ami többféle színben is elérhető a Samsung Galaxy A33 5G és Samsung Galaxy A53 5G okostelefonokra, ami jó választás azok számára, akiknek kell a védelem, de valami egyszerűre vágynak.

Screenshot_20220811-091446_Word.jpg

A képen látható tok egy szilikon tok, amin találunk egy szíjat, amibe bele akaszthatjuk a kezünket, így biztosan nem esik majd ki belőle. Ez a Samsung Galaxy A33 eszközhöz érhető el narancssárga és fekete pánttal.

Screenshot_20220811-091450_Word.jpg

A csukható telefontokokat sokan kedvelik, sokan nem szimpatizálnak vele.

Az alábbi tok azért különleges, mert ez egy okostok, ami érzékeli, ha felnyitjuk a fedőlapot és fel is old a kijelző, mindezek mellett, ha csukott állapotban van a telefontok, akkor is láthatjuk, hogy ki hív minket, vagy milyen értesítést kaptunk, emellett fel is tudjuk venni a hívást, a tok felső részén. Ez elérhető fehér és fekete színben a Samsung Galaxy A33 és Samsung Galaxy A53 készülékre is.

Screenshot_20220811-091453_Word.jpg

A képen látható tok szintén egy szilikon kiadás, amin van egy pánt is, amibe bele tehetjük a kezünket a biztosabb fogás érdekében. Ez egyedül a Samsung Galaxy A53 okostelefonra érhető el a szériában.

Screenshot_20220811-091458_Word.jpg

Az utolsó tok pedig, amivel készültem nektek, az egy ütésálló tok, ami eddig csak a Samsung Galaxy S és Samsung Galaxy Note szériánál volt elérhető, most viszont a Samsung Galaxy A53 5G készülékhez is készítettek ilyet, szürke és kék színben. A tok különlegessége még az, hogy találunk rajta egy kis kitámasztót, ami jól jöhet videónézésnél is akár.

Screenshot_20220811-091502_Word.jpg

Üdv. AnitaI.

5 Válaszok
T_Andras_Viktor
SuperStar
Beállítások
Jól néznek ki!🙂
0 tetszik
GTamás
Samsung Members Star ★★
Beállítások
Jónak tartom, hogy az A szériás mobilok is kapnak a menő tokokból és nem csak a sima szilikont lehet választani.🙂 Szerintem sokan díjazzák.
0 tetszik
AnitaI
Samsung Expert
Beállítások

Szia Tamás!

Örülök neki! 

AnitaI
Samsung Expert
Beállítások

Szia Dtj122!

Köszönjük! 🙂

AndrasK
Samsung Expert
Beállítások

Szia Anita!

Nagyon jók ezek az új tokok! Köszi a bemutatást.

0 tetszik