Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

A Samsung bejelentette a Februári Unpackedet

(Témakör létrehozásának dátuma: 24-01-2022 12:19 PM)
180 Megtekintések
Mark V
Samsung Expert
Beállítások

A Samsung bejelentette a Februári Unpackedet

TM Roh, a Samsung elnöke és mobilélmény-üzletágának vezetője 2022. január 20-án, csütörtökön közzétett blogbejegyzésében jelentette be az eseményt. 

„A 2022 februári Unpackeden bemutatjuk Önnöknek az általunk valaha készített legfigyelemreméltóbb S sorozatú eszközt” – írta Roh. A bejegyzés tele van utalásokkal a Galaxy Note sorozatra, ami azt sugallja, hogy ez lesz a hangsúly a Samsung következő Galaxy S bejelentésében. Például Roh megjegyezte, sokan "meglepődtek", amikor a Samsung tavaly nem adott ki új Galaxy Note-ot.

De hozzátette, a Samsung nem "feledkezett meg ezekről az élményekről, amelyeket szeretsz", utalva a Note-ra, és talán arra utalt, hogy az új sorozat tartalmazni fogja a Galaxy Note utódját.

Ez nem jelenti azt, hogy a Samsung Galaxy Note márkájú készüléket jelent be. Ehelyett a pletykák szerint a Galaxy S22 Ultra  a Note folytatásaként szolgálhat. Valójában Roh bejegyzése a következő Ultra-val kapcsolatos hype keltéssel zárult, ismét jelezve, hogy a Samsung a Galaxy S22 Ultra-t a Note-követésként kívánja bemutatni. Ez összhangban van az összes közelmúltbeli szivárgással.

A nem hivatalos képek és videók özöne arra utal, hogy a Galaxy S22 Ultra Note-szerű kialakítást kapott, négyzetes élekkel és egy érintőceruzával.

Ti várjátok az új S széritát?

6 Válaszok
Tiborko
SuperStar
Beállítások

Szia,

Erre vártam. :face-with-tears-of-joy:

Mark V
Samsung Expert
Beállítások

Őszintén engem csak az Ultra mozgat, de az nagyon :face-with-tears-of-joy:

TamásT
Samsung Expert
Beállítások
meglátjuk milyen lesz
0 tetszik
ViviB
Samsung Expert
Beállítások
Én is így vagyok vele.
0 tetszik
Adriennka
Samsung Expert
Beállítások
Az ultra remélem valami brutálisan szerepel..sok note felhasználó keresi a jelenlegi készüléke utódját
0 tetszik
OliverM
Black Belt 
Beállítások

Nagyon kíváncsi vagyok, mindenképp követni fogom a Live-ot! :smiling-face: 

0 tetszik