Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 
Ugrás a megoldásra MEGOLDVA

Eredeti témakör:

Telepített alkalmazást hogyan töröljem

(Témakör létrehozásának dátuma: 24-03-2021 05:38 AM)
1638 Megtekintések
Kitty7171
Journeyman
Beállítások
Segítséget kérnék. Kaptam egy sms-t  amiben azt írták, hogy a csomagom megérkezett, nyomonkövetéshez telepítsem a Fedex alkalmazást. Miután telepítettem megváltoztatta az sms formátumot, nem engedi visszaállítani eredeti formájába, illetve törölni sem tudom a telefonról. Ha a beállításokban kikapcsolom, akkor magától visszakapcsolódik. Mit lehet tenni? Tud valaki segíteni?

1 Megoldás

Elfogadott megoldások
Megoldás
Tiborko
SuperStar
Beállítások

Ez a link nem tűnik biztonságosnak, inkább vírusnak. Próbáltad valamilyen vírusírtóval letörölni?

Megoldás megtekintése az eredeti bejegyzésben

11 Válaszok
Tiborko
SuperStar
Beállítások

Szia,

Az alábbi videón meg tudod nézni, hogy kell törölni az alkalmazást a telefonról.

https://www.youtube.com/watch?v=EvOa-v1ymeQ

0 tetszik
Kitty7171
Journeyman
Beállítások
Szia, a törlés elméleti módját eddig is tudtam, de sajnos végrehajtani nem tudom. Amikor kiválasztom az alkalmazás ikonját, rákoppintok, azonnal kiléptet a beállításokból. 😒
0 tetszik
Tiborko
SuperStar
Beállítások

Most feltelepítettem a fedex alkalmazást a Play áruházból, kiválasztottam a régiót, elfogadtam az általános feltételeket, és utána töröltem. 

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.fedex.ida.android&hl=hu&gl=US

Ez az alkalmazás, ugye?

0 tetszik
Tiborko
SuperStar
Beállítások

Ha a Play áruházat megnyitod

Tiborko_0-1616570749670.png

0 tetszik
Kitty7171
Journeyman
Beállítások
Sajnos nem, utólag jöttem rá, hogy nem az. Ebben az üzenetben lévő linkre kattintottam.

Screenshot_20210324-052912_FedEx.jpg

0 tetszik
Kitty7171
Journeyman
Beállítások
Én is kipróbáltam amit küldtél, akkor jöttem rá, hogy amit letöltöttem a linken keresztül, az nem az eredeti alkalmazás.
0 tetszik
Megoldás
Tiborko
SuperStar
Beállítások

Ez a link nem tűnik biztonságosnak, inkább vírusnak. Próbáltad valamilyen vírusírtóval letörölni?

Kitty7171
Journeyman
Beállítások
Én is annak gondolom ezek után, de nem tudom mivel lehetne törölni. A telefon eszköz karbantartóján futtattam át egyből amikor gyanús lett a dolog, az nem jelzett. Szóval nem tudom, van javaslatod?
0 tetszik
SomaE
Samsung Expert
Beállítások

Hello,

Feltételezem az app kért engedélyt a beállítások megváltoztatásához, emiatt nem tudod standard modon törölni.  ajogosultság elvételéhez:
Settings / Apps / ... / Special Access / Device admin app, Change system settings között nézz szét - és kapcsold ki az app hozzáférését ezekhez. Ezután már törletőnek kellene lennie a Settings / Apps / adott app oldaláról.

Üdv,
Soma