Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

Samsung Internet előzmény cloudból visszaállítás

(Témakör létrehozásának dátuma: 07-04-2021 06:03 PM)
1245 Megtekintések
Holdfény
Explorer
Beállítások
Sziasztok! Korábbi készülékemen használtam a Samsung Internetet, amit szinkronizáltam is a Samsung Cloud a, benne is van, hogy 204 elem. Most van egy másik Samum, rajta van a Samu net, szinkron beállítva, de hogy férek hozzá a korábbi telefonom előzményeihez, amik jelenleg a félidőben vannak?
Ha az előzményekre megyek, ott nincs ilyen opció. 
Köszönöm! 
14 Válaszok
GTamás
Samsung Members Star ★★
Beállítások
Szia, szerintem az új készüléken lépj be a Cloudba és nyomj rá,hogy szinkronizálás most. Figyelj arra,hogy a szinkronizáltaknál legyen kijelölve az Internet is. Utána egy kis időbe telik, míg az összes elem megjelenik az új készülék böngészőjében. Nálam így működött. 🙂
0 tetszik
Holdfény
Explorer
Beállítások
Köszönöm. Ezeket már megcsináltam, de sajnos egyelőre semmi 😞
0 tetszik
Tiborko
SuperStar
Beállítások

Szia,

Bejelentkeztél a Samsung Accountba a regisztrált email címmel? Ha igen, akkor a böngészőben a beállításoknál meg kell hogy jelenjen a Szinkornizálás a Samsung Clouddal, arra rámész, és láthatod a lehetőségeket. 

Screenshot_20210408-102535.jpg

0 tetszik
Holdfény
Explorer
Beállítások
Szia! Persze, be vagyok jelentkezve, szinkronizálni is tudok, meg is csinálja, de az előzményeket mégis csak maximum ebben a hónapban adja be. Klrabbiakat nem 😕
0 tetszik
Holdfény
Explorer
Beállítások
Ezeket látom.

Screenshot_20210408-103617_Samsung Cloud_7135.jpg

Screenshot_20210408-103642_Samsung Internet_7136.jpg

0 tetszik
Tiborko
SuperStar
Beállítások

Nincs olyan hogy szinkronizálás most? 

0 tetszik
Tiborko
SuperStar
Beállítások

Melyik verzió van fent a böngészőből?

0 tetszik
Holdfény
Explorer
Beállítások
Legújabb, 13.2.3.2. Szinkronizálás most van, a képernyő alján, csak azt levágtam a képernyőképről, Hogy csak a netre vonatkozó dolgok látszanak. Utoljára ma 7:22-kor szinkronizáltam ma kézzel.
0 tetszik
Tiborko
SuperStar
Beállítások

És annak ellenére, hogy szinkronizáltad az új telefonon, nem jelennek meg az elmentett oldalak.

0 tetszik