Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

RCS üzenetek

(Témakör létrehozásának dátuma: 21-02-2022 06:12 PM)
746 Megtekintések
MMate07
Navigator
Beállítások
Sziasztok!

Kipróbáltam az RCS üzeneteket, de felmerült egy probléma.
Ha nem vagyok felcsatlakozva a hálózatra és valaki küld nekem egy üzenetet Google Messages-ből, akkor én azt csak akkor kapom meg, amikor újra internethez csatlakozok. SMS-ben nem küldi valamiért el az alkalmazás, hiába nem kaptam meg.
Hogyan lehet ezt kiküszöbölni?

Előre is köszönöm a segítségeteket!

Üdv,
Máte

1 Megoldás

Elfogadott megoldások
Megoldás
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Elviekben eltávolításra került az említett funkció, a szövegbuborékra (hosszan) nyomva lehet kezdeményezni az újraküldést:

Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!

Megoldás megtekintése az eredeti bejegyzésben

0 tetszik
3 Válaszok
GTamás
Samsung Members Star ★★
Beállítások
Szia! Szerintem lehet, hogy a küldő félnél nincs ez az opció bekapcsolva (lásd: screenshot). Bár én alapból a Samsungét használom, de most elindítva a Google félét, én erre tippelnék.Screenshot_20220221-181940_Messages.jpg
0 tetszik
MMate07
Navigator
Beállítások
Szia! Sem az enyémen, sem a tesztelt telefonon nincs ilyen opció.Screenshot_20220221-182707_Messages_5924_1645464525.jpg
0 tetszik
Megoldás
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Elviekben eltávolításra került az említett funkció, a szövegbuborékra (hosszan) nyomva lehet kezdeményezni az újraküldést:

Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!

0 tetszik