Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

One Ui. Rendszer fejlesztése

(Témakör létrehozásának dátuma: 06-03-2024 12:22 AM)
257 Megtekintések
Strigula
First Poster
Beállítások
Sziasztok fanok ! Lett egy Samsung s20ultrám amin jelenleg one ui 5.1fut és tudom hogy ez már nem egy friss felület de őszintén tetszik az operációs rendszer de ahogy látom ez se tökéletes. Például nagyon hiányolom az app lockot és az ujjlenyomat olvasó animáció testreszabhatóságát. Nektek mi a véleményetek a rendszeről mitől lehetne még jobb🤔
0 tetszik
2 Válaszok
AxelBog
Samsung Members Star ★★
Beállítások
App lock pótolható külső appal.
Az ujjlenyomat olvasó animációnak pedig a prémium mobiloknál használt szenzor esetén sok értelme nincs, meg úgy egyébként sem szerintem.
Van egy Vivo telefonom, azon beallítottam, aztán ennyi, este pl. alig látni amikor világit az optikai szenzor feloldásnál.
Részemről a One UI a legjobb felhasználói felület, amit a Samsung valaha készített, átlátható, felhasználóbarát.
Bár androidos fronton is a top felületek közé sorolom.
GTamás
Samsung Members Star ★★
Beállítások
Engem egyik sem igazán érdekel, a ujjlenyomat animációk a kínai márkákon gagyik szerintem, hiába lehet váltogatni, az app lockot a Biztonságos Mappával lehet helyettesíteni, ha kellene. Nekem ami hiányzik, az a mappák testreszabása, ezt szerintem idáig a Nothing oldotta meg a legjobban.