Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

Mozizz kedvezményes áron Telekomosként!

(Témakör létrehozásának dátuma: 06-04-2023 07:41 PM)
674 Megtekintések
FTamas
Samsung Expert
Beállítások
Sziasztok Telekomosok!

Egy olyan cikkel készültem Nektek, amiről a legtöbb ismerősöm és barátaim sem tudtak. 
Ha Telekomos vagy akkor több kedvezménnyel is gazdagodhatsz! Ehhez nincs másra szükséged, csak töltsd le a Telekom alkalmazását és jelentkezz be a fiókodba! A regisztrációddal egy virtuális Kapcsolat Kártyát is kapsz, amire szükséged is lesz a kedvezmények érvényesítéséhez!

Ha ezzel megvagytok akkor csak kattints a ’Menü’ gombra majd ott a ’Telekom Élmények’ fülre. Ezek után pedig bökj a ’Partneri kedvezmények – Egész évben elérhető” kártyára.

És voiala! Már válogathatsz is a több vásárlási és élmény kedvezmények között.

image

image

Ha ráböksz a kiszemelt kártyára, akkor elolvashatod, hogy pontosan mit és milyen kedvezményt is kaphatsz, és hogy hol veheted igénybe.

Személyes kedvencem a Cinema City kedvezmény, ugyanis ennek köszönhetően 15%-kal olcsóbban vásárolhatok jegyet...,így konkrétan az infláció előtti áron tudom megnézni a leújabb filmeket szélesvásznon a barátaimmal!

image

Ti ismertétetek ezt a lehetőséget? 
Esetleg már használtátok is? - ha igen,mire? 
18 Válaszok
AxelBog
Samsung Members Star ★★
Beállítások
Ez a mozis kedvezmény újdonság nekem, köszi az infót.🙂
GTamás
Samsung Members Star ★★
Beállítások
Igen, én már vettem így mozijegyet, könyvet is és a Régióban is használtam már a T-s kedvezményt.
NitroCyde90
Navigator
Beállítások
Pedig az évek óta van már :smiling-face: de csak hétköznap érvényes a cinemacitybe
FTamas
Samsung Expert
Beállítások
Örülök, hogy tetszik és tudtam új infóval szolgálni. Többek között azért is íródott a cikk mert tényleg több ismerősöm sem tudott róla. 😊
FTamas
Samsung Expert
Beállítások
Igen! Én is a mozijegy és a Régió játékban vásároltam így kedvezményesen. Bízom benne, hogy a jövőben még több kedvezménnyel bővül majd a lista 😊
0 tetszik
LordKnightEtingMark
Helping Hand
Beállítások
Igen, ismertem, használtam is a Telekom által kínált kedvezményes lehetőségeket.
Régebben még plasztik kártya volt, ott Platinum szintet értem el.

Érdemes még nézni a havi játékokat, egyedi kedvezményeket is.
Egy hónapja rögtön Silver kedvezményes szintet kaptunk a MOL Move alkalmazáshoz csatlakozáskor és egyszeri, 25 Ft/liter kedvezményt.
Most pedig nyerni lehet 5 000 datab Dechatlon kedvezményt és azt hiszem egy darab korlátlan internetet egy évre.
GTamás
Samsung Members Star ★★
Beállítások
Jó lenne, ha bővülne, de évek óta nem nagyon van mozgás az ajánlatot adó partnerekben. 😕 Viszont a Magentásoknak jár pl. még Flixbus kedvezmény is havi 1 alkalommal. Ezt amióta észrevettem, pont nem utaztunk Flixszel.
0 tetszik
Beni5555
Voyager
Beállítások
Köszi az infót! Egyébként ismerem ezeket az ajánlatokat/kedvezményeket.
ViviB
Samsung Expert
Beállítások
Én telekomos vagyok, de ezt eddig nem is vettem észre, pedig karácsonykor a cewe kifejezetten jól jött volna. 😅