Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

Mi is az a Quick Share? - megválaszoljuk

(Témakör létrehozásának dátuma: 25-01-2023 06:44 PM)
8666 Megtekintések
VDavid_
Black Belt 
Beállítások
 Sziasztok,

Sokan még nem ismerik a Samsung saját fejlesztésű fájlmozgató szoftverét amit Quick Share néven megtalálhatsz minden Galaxy-ban. Ezt fogjuk most körüljárni kezdve a legfontosabbal.

image

-Hogyan használjam?
Több módon is előhívhatod ezt a funkciót. Vagy az értesítési panel QuickShare- részénél vagy akármilyen kép/videó megosztásakor.

image

Az egyik leggyorsabb fáljmozgatást kínálja Galaxy és nem Galaxy készülék között, a másik félnek csak a QR kód leolvasásával, egy weboldalra kell jutnia, ahol letöltheti az általad feltett médiát/fájlokat.

Megoszthatod a tartalmat közvetlen, Galaxy és Galaxy mobil között, illetve PC-n, de ez egyelőre még csak Samsung laptopokat érint. Fontos megegyezni, ha nem talál a másik fél, vagy te őt akkor érdemes lesz csekkolni, hogy be van-e kapcsolva a "bárkivel" megosztás, mert lehet ezért nem ismerik fel egymást. 

-Nem Galaxy eszközre szeretnél tartalmat átküldeni? Természetesen itt is van erre mód. Összesen 3 féle opcióból választhatod ki a neked szimpatikusat. (Képekkel sorrendben haladok)

-Hivatkozás megosztása: egy napos felhőként működik 5GB felhő tárhellyel amit egész nap elérhető. Ide képeket, videókat illetve fájlokat tölthetsz fel.

-Hivatkozás megosztása külső alkalmazással: Emailban, vagy akármilyen közösségi média platformra kiküldött linken lesz elérhető a megosztott tartalom szintúgy 5GB napi limittel. Távoli kapcsolat esetén érdemes használni.

-Megosztás QR kóddal. Az egyik leggyorsabb fáljmozgatást kínálja Galaxy és nem Galaxy készülék között, a másik félnek csak a QR kód leolvasásával, egy weboldalra kell jutnia, ahol letöltheti az általad feltett médiát/fájlokat.

Ti használjátok a Quick Share-t? Én személy szerint minden nap, Sokan nevezik a Samsung Airdropjának, de szerintem ez jobb. : ) 

image
Samsung

Üdv.: Dávid

3 Válaszok
T_Andras_Viktor
SuperStar
Beállítások
Szia!
Én nem szoktam használni, de a Music sharet igen! 🙂
0 tetszik
GTamás
Samsung Members Star ★★
Beállítások
Nagyon szeretem a Quicksharet, sokkal gyorsabb, mint egy sima Bluetooth.
pötyi
First Poster
Beállítások
Milyen adatok törlődnek ha vissza állitom a gyári alkalmazást.
0 tetszik