Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

Messenger bug?

(Témakör létrehozásának dátuma: 16-02-2023 04:13 PM)
1259 Megtekintések
Nyck
Troubleshooter
Beállítások
Sziasztok! 

Nektek is rosszalkodik a Messenger alkalmazás? Sok embertől hallottam (Samsungosok), hogy bugos az app. Nálam például nem tölti be a fotókat, csatolt fájlokat, csak azt írja pl.: "Fényképet küldött." Aztán egy idő után ha visszalépek a chatbe, betölt mindent.
Alkalmazás hiba lehet vagy valami Samsung bug (tekintve, hogy a Samusok panaszkodtak eddig, más nem)? 
Egyébként a legfrissebb szoftver van a telefonomon és már az előző verzión (One UI 5.0) is ezt művelte. 🙄

1 Megoldás

Elfogadott megoldások
Megoldás
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Szia,

Az említett probléma készülékgyártótól független, sajnos az alkalmazásfejlesztő oldaláról ered a probléma.

Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!

Megoldás megtekintése az eredeti bejegyzésben

10 Válaszok
Beni5555
Voyager
Beállítások
Szia! Szerintem semmi köze a Samsungnak a Messenger buggolásához. Az lehet a gond hogy rengeteg ember használja a Messenger alkalmazást ( gondolj bele, minden percben minimum 500-600 ember használja). Egyébként én is észrevettem ezeket a hibákat már, pl: sokszor nem tölti be a chat fejeket, üres fehér képet mutat. Próbáld ki azt, hogy, letörlöd a Messengert, azután visszatöltöd és miután bejelentkeztél, indítsd újra a készüléked. Remélem tudtam segíteni! Üdv: Beni5555
csaba94
Explorer
Beállítások
Nálam sajnos olyat is produkál néha, hogy egy üzenetről nem küld értesítést, ezért majd csak véletlen, az app-ba belépve veszem észre, hogy van olvasatlan üzenetem. Ezek nem Samsung specifikus hibák, az alkalmazás bug-os.
Nyck
Troubleshooter
Beállítások
Hát igen, régen sem volt tökéletes, de most egyre több a hiba benne. Meg más appok is, amikkel eddig nem volt gond, összeomlanak, nem töltenek be... az új frissítés (Android 13) óta kicsit instabil a rendszer.
0 tetszik
Megoldás
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Szia,

Az említett probléma készülékgyártótól független, sajnos az alkalmazásfejlesztő oldaláról ered a probléma.

Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!

ViviB
Samsung Expert
Beállítások
Nekem is problémázik az utóbbi időben. Csak akkor jönnek be az üzenetek, ha belépek az appba. 😔
vjozsi
Helping Hand
Beállítások
Sőt, a Windows-os Messenger app is rossz. Ugyanezeket produkálja.
GTamás
Samsung Members Star ★★
Beállítások
Sajnos nekem sem mindig jönnek meg az értesítések, a képek pedig nálam sem töltenek be. Bugos a Messenger.😔
T_Andras_Viktor
SuperStar
Beállítások
Érkezett tegnap egy frissítés a messengerre. Nálam hol itt, hol ott jelentkezett a probléma.
Frissítsétek le, hátha megjavul!
0 tetszik
Nyck
Troubleshooter
Beállítások
16-án frissítettem, ez most nálam a legújabb verzió. Azóta a fotókat elküldi, viszont most nem jelez, ha jön üzenet. 😅SmartSelect_20230220_070139_Google Play Store_1000001701_1676872899.jpg