Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

Health monitor és a galaxy watch 4 classic

(Témakör létrehozásának dátuma: 21-11-2021 02:09 PM)
1307 Megtekintések
bbodizs
First Poster
Beállítások

Sziasztok,

A segítségeteket szeretném kérni a következő témában:

- Vásároltam egy Samsung galaxy watch 4 típusú okosórát, viszont néhány funkció mint pl.: a vérnyomásmérés csak egy dedikált applikációval működik. Az óra automatikusan feldobja a Health Monitor nevü applikációt, amit le is töltöttem.

- Ezt az applikációt alapból, ha rákeresek a samsung store-ban nem találja meg a kereső. Azonban a Health Monitor indításakor megjelenik a feltételek elfogadása gomb, majd ezt követően pedig a  következő üzenet:

"A Samsung Health Monitor nem használható a jelenlegi tartózkodási helyén."

Screenshot_20211121-133149_Samsung Health Monitor.jpg

Telefon: Samsung Galaxy S20+ 

Ha valaki találkozott már ezzel a hibával, kérem segítsen. Válaszotok előre is köszönöm!

0 tetszik
17 Válaszok
AxelBog
Samsung Members Star ★★
Beállítások
Milyen régiós a mobil ?
ViviB
Samsung Expert
Beállítások
Ahogy @AxelBog is írja, tudni kéne, hogy honnan származik a telefon, illetve az óra. Valamint bekapcsolásnál az órán a magyar régió volt kiválasztva? A vérnyomás és ekg nem működik mindenhol, például nálunk is csak később lett aktív. Előfordulhat, hogy valami ilyen régióbeli eltérés okozza a problémát.
bbodizs
First Poster
Beállítások

Ezt hol tudom megnézni, a régiót?

0 tetszik
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Telefonon a Beállítások➡A telefon névjegye➡Szoftver adatai oldalon találod, óra esetében emlékeim szerint csak ADB-vel lehet lekérni ezt az információt, a getprop parancs segítségével.

Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!

ViviB
Samsung Expert
Beállítások
Hol vásároltad őket? Ha hivatalos szaküzletben, mint a márkabolt, Mediamarkt, Euronics, szolgáltató, akkor tuti magyar. Az óránál szerintem a legegyszerűbb, ha visszaállítod gyári állapotba, újracsatlakoztatod, és figyelsz a régió beállításnál. 😊
ViviB
Samsung Expert
Beállítások
Szia!
Sikerült megoldani a problémát?
0 tetszik
bbodizs
First Poster
Beállítások
Szia!
A régió beállítások rendben vannak! Visszaállítás után Magyarország régió került kiválasztásra. Viszont az alkalmazás továbbra sem működik.
0 tetszik
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Ettől függetlenül ha a telefon és az óra szoftveres régiója nem egyezik, abból lehetnek efféle jelenségek.

Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!

0 tetszik
Members_UYG1Yox
First Poster
Beállítások

Sziasztok,

A segítségeteket szeretném kérni a következő témában:

- Vásároltam egy Samsung galaxy watch 4 classic típusú okosórát, és a vérnyomásmérés valamint az EKG  funkció csak egy speciális applikációval működik. Az óra automatikusan feldobja a Health Monitor nevü applikációt, amit le is töltöttem. 

Azonban a Health Monitor indításakor megjelenik a feltételek elfogadása gomb, majd ezt követően pedig a  következő üzenet: "A szolgáltatás nem áll rendelkezésre. Ezen a telefonoin nem használható a Samsung Health Monitor . Csak olyan Samsung Galaxy telefonokon használható amelyeket azokban az országokban vásároltak, amelyekben a Samsung Health Monitort jóváhagyták. "  Galaxy Note 10 Lite készülékem van Magyarországon vásároltuk 2020-ban. Az órát szintén itthon vásároltam az elmúlt héten. Mit lehet tenni ebben az esetben? 

0 tetszik