21-11-2021 02:09 PM – szerkesztés: 21-11-2021 02:11 PM
Sziasztok,
A segítségeteket szeretném kérni a következő témában:
- Vásároltam egy Samsung galaxy watch 4 típusú okosórát, viszont néhány funkció mint pl.: a vérnyomásmérés csak egy dedikált applikációval működik. Az óra automatikusan feldobja a Health Monitor nevü applikációt, amit le is töltöttem.
- Ezt az applikációt alapból, ha rákeresek a samsung store-ban nem találja meg a kereső. Azonban a Health Monitor indításakor megjelenik a feltételek elfogadása gomb, majd ezt követően pedig a következő üzenet:
"A Samsung Health Monitor nem használható a jelenlegi tartózkodási helyén."
Telefon: Samsung Galaxy S20+
Ha valaki találkozott már ezzel a hibával, kérem segítsen. Válaszotok előre is köszönöm!
dátum: 21-11-2021 03:20 PM
dátum: 21-11-2021 03:42 PM
dátum: 23-11-2021 10:59 AM
Ezt hol tudom megnézni, a régiót?
dátum: 23-11-2021 01:35 PM
Telefonon a Beállítások➡A telefon névjegye➡Szoftver adatai oldalon találod, óra esetében emlékeim szerint csak ADB-vel lehet lekérni ezt az információt, a getprop parancs segítségével.
Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!
dátum: 23-11-2021 03:17 PM
dátum: 26-11-2021 10:06 AM
dátum: 25-12-2021 09:56 PM
dátum: 28-12-2021 03:12 PM
Ettől függetlenül ha a telefon és az óra szoftveres régiója nem egyezik, abból lehetnek efféle jelenségek.
Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!
dátum: 04-07-2022 01:51 PM
Sziasztok,
A segítségeteket szeretném kérni a következő témában:
- Vásároltam egy Samsung galaxy watch 4 classic típusú okosórát, és a vérnyomásmérés valamint az EKG funkció csak egy speciális applikációval működik. Az óra automatikusan feldobja a Health Monitor nevü applikációt, amit le is töltöttem.
Azonban a Health Monitor indításakor megjelenik a feltételek elfogadása gomb, majd ezt követően pedig a következő üzenet: "A szolgáltatás nem áll rendelkezésre. Ezen a telefonoin nem használható a Samsung Health Monitor . Csak olyan Samsung Galaxy telefonokon használható amelyeket azokban az országokban vásároltak, amelyekben a Samsung Health Monitort jóváhagyták. " Galaxy Note 10 Lite készülékem van Magyarországon vásároltuk 2020-ban. Az órát szintén itthon vásároltam az elmúlt héten. Mit lehet tenni ebben az esetben?