Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

Google Play hiba!

(Témakör létrehozásának dátuma: 24-08-2022 09:59 PM)
447 Megtekintések
Geri91
Voyager
Beállítások
Sziasztok!

A tegnapi napon valami történt a Google Play-jel az S21 készülékemen. Az áruházban tegnap és ma is már több alkalmazást frissítettem, de a "hiba" óta nem mutatja az újonnan frissített alkalmazásokat és hogy mikor frissültek. A legutóbbi frissítés is tegnapot ír, de ez nem igaz. Azt is észrevettem, hogy a telefon beállításain belül a Biometrikus azon. és biztonság menüben a Google Play-rendszerfrissítés is eltűnt ezzel egyidőben.
A telefont már újraindítottam, de nem oldódott meg a dolog.

Különösebben nem befolyásolja a működést eddig, de azért hátha tud valaki megoldást rá, vagy találkozott már valaki ilyen jelenséggel? 🙂

image

image

1 Megoldás

Elfogadott megoldások
Megoldás
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Szia,

Az említett probléma patchelve lett a 31.9.20-as alkalmazásverzióval. Amennyiben ennél alacsonyabb verzió van telepítve a Play Áruházból, az alábbi helyről tudod frissíteni:

https://www.apkmirror.com/apk/google-inc/google-play-store/google-play-store-31-9-20-release/

Fontos, hogy az alkalmazásfrissítés után töröld az applikáció adatait és indítsd újra a készülékedet.

Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!

Megoldás megtekintése az eredeti bejegyzésben

7 Válaszok
VDavid_
Black Belt 
Beállítások
Akkor most pontosan mi a hiba? Nálam is így van... 🤔😅😀
0 tetszik
Geri91
Voyager
Beállítások
Az a lényeg, hogy a Play áruházban nem látszik a legutóbbi alkalmazásfrissítési időpont, csak annyi, hogy tegnap. De én már azóta vagy 10 alkalmazást frissítettem ma (!).
A második fotón pedig a Védelem résznél a Biztonsági frissítés alatt kellene lennie a Google Play-rendszerfrissítésnek is, de nincs ott ez is tegnap óta. 😀
0 tetszik
VDavid_
Black Belt 
Beállítások
Frissített a Google Play nemrégiben csak azt tudom elképzelni, hogy kivették a pontos időpontot a fentebbinél. Az alsórol pedig szerintem az már a szoftverfrissítésekkel jön... még utána nézek neked.
Geri91
Voyager
Beállítások
Mindkét jelenség egyszerre jött elő. Ezért gondolom, hogy közük van egymáshoz. De lehet, hogy igazad van. Köszi a segítséget! 🙂
Gadam97
Voyager
Beállítások
Gondolom mivel újították a Google Play áruházat ezért lehet az de nekem is így van mint neked. Kezelés fül alatt tudod meg nézni melyik mikor frissült még ha nem is mindet jelzi ki. Ha a másodiknál jóra gondolok akkor ezt keresed Google Playáruház-Beállítások-Névjegy-Play áruház frissítése kell neked😅
Geri91
Voyager
Beállítások
A második fotón nem azt keresem, amit leírtál. Ahogy az Androidnak is vannak havi biztonsági javításai, úgy a Google Play-nek is ugyanúgy vannak, jelen pillanatban a július 1-jei a legfrissebb. De ez most nem jelenik meg. 🙂
Megoldás
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Szia,

Az említett probléma patchelve lett a 31.9.20-as alkalmazásverzióval. Amennyiben ennél alacsonyabb verzió van telepítve a Play Áruházból, az alábbi helyről tudod frissíteni:

https://www.apkmirror.com/apk/google-inc/google-play-store/google-play-store-31-9-20-release/

Fontos, hogy az alkalmazásfrissítés után töröld az applikáció adatait és indítsd újra a készülékedet.

Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!