Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

Chrome letiltása

(Témakör létrehozásának dátuma: 04-09-2020 08:55 PM)
748 Megtekintések
beiszer
Apprentice
Beállítások
Üdv mindenkinek! Másnál is előfordul, hogy a letiltott Chrome alkalmazás folyamatosan feloldja magát a tiltás alól? Nekem megfelel a Samsung Internet böngésző, nem akarok Chrome-ozni, de nagyon erőlteti magát...
0 tetszik
7 Válaszok
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Szia!

Amennyiben alapértelmezett böngészővé teszed a Samsung Internetet és kikapcsolod a Google Play általi automatikus frissítéseket, továbbra is fennáll a probléma?

Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!

0 tetszik
beiszer
Apprentice
Beállítások
Alapértelmezett a Samsung Internet, ki van kapcsolva az aitomatikus frissítés. Manuálisan szoktam frissítéseket keresni 2-3 naponta. Ilyenkor rendre megjelenik a Chrome frissítés. Ilyenkor a beállításokba ismét letiltom és eltűnik a frissítés. Tudok vele élni, de zavaró és más letiltott alkalmazással nem fordul elő...
0 tetszik
Jancsoárpád
Journeyman
Beállítások
Ha olyan oldalakat látogattál meg, ami a Chromet kiütőtte, probáld ki iktatni, és újat telepíteni PDF formátumban, és azt hitelesitsed is.

0 tetszik
EvelinCz
Hotshot
Beállítások

Szia @beiszer , 

A Chrome adatait is érdemes kitörölni: Beállítások->Alkalmazások->Chrome->Tárhely->Adatok törlése 

Illetve, ahogy RozvM is javasolta állíts be a Samsung Internetet alapértelmezettnek.

beiszer
Apprentice
Beállítások
Meglátjuk mi lesz. Eddig minden az írtak szerint történt, most kitöröltem az adatokat, amiket eddig nem. Jelentkezem 1-2 nap múlva.
Köszi addig is!
EvelinCz
Hotshot
Beállítások

Remélem mostmár rendben lesz, de mindenképp várjuk majd a visszajelzést 🙂

beiszer
Apprentice
Beállítások
Nem kellett sokat várni, ismét "újraéledt". :smiling-face:
0 tetszik