Sziasztok! A Samsung Schwalbach-ról tud valaki valamit? Közzététel megtekintése
én nem hallottam még róla, de rákeresve találtam olyat, hogy valakinél kiderült, hogy a Samsungon ke... Közzététel megtekintése
Hozd ki a legtöbbet Samsung készülékeidből a Samsung alkalmazások és szolgáltatások segítségével
Custom List Message Item |
---|
Sziasztok! A Samsung Schwalbach-ról tud valaki valamit? Közzététel megtekintése én nem hallottam még róla, de rákeresve találtam olyat, hogy valakinél kiderült, hogy a Samsungon ke... Közzététel megtekintése |
Mergest királyság azonnali játék nem működik. Közzététel megtekintése Szia! Milyen készüléken? Újraindítottad már a telefont, újratelepítetted az appot? Leginkább a játék... Közzététel megtekintése |
|
Sziasztok, Egy ideje folyamatosan felugrik a telefonomon (S23+), hogy a Mobile Service Manager folyamatosan leáll. Találkoztatok... Közzététel megtekintése |
sziasztok! :)) remélem valaki tud segíteni, kicsit el vagyok kenődve! Samsung fiókomban emailt cseréltem pár napja, ami rendben megtörtént.... Közzététel megtekintése Akkor sem jelennek meg, ha teljes képre húzod a naptár megjelenítését álló módban? Közzététel megtekintése |
Hogyan lehet ebben a Free nevű hírgyűjtő alkalmazásban letiltani a neokommunista propagandát? Próbáltam a Magyar Nemzetnek gúnyolt neokommunista... Közzététel megtekintése |
Sziasztok! Van egy Galaxy Watch ultrám amit egy S23+ telefonnal használok. Az vele a problémám, ha beállítok az órára névjegy csempét és... Közzététel megtekintése Nincsmit. Kipróbálom én is mi helyzet a Watch6 Classic órám esetében. Közzététel megtekintése |
Sziasztok! Eddig a Samsung naptárban minden dátum, amit a névjegyekhez rendeltem, pl. születésnapokat, névnapokat megjelentek, azonban jegyik... Közzététel megtekintése |
Sziasztok! S25 plus-ra szeretném ezt az appot feltelepíteni újra (1x felraktam már, de letöröltem) és... Közzététel megtekintése |
Sziasztok, Egy pár napja van problémám a youtube-al, miszerint nem mindig tudok a háttérben lejátszani. Elindítom a videót, zenét,... Közzététel megtekintése Azt találtam most, hogy elég széleskörű a jelenség, nemcsak Samsung specifikus. Szóval lehet egy bug... Közzététel megtekintése |
Üdv. A Samsung saját ébresztőóra widgetje ilyenkor, amikor a mai napon nem volt ébresztés, de holnap van, azt mutatja, hogy Ébresztő: KI. Ez... Közzététel megtekintése Szerintem meg nincs. Mi célból is jelez így ki bármit is, hiszen kikapcsolt ébresztőre is ugyanezt j... Közzététel megtekintése |
Sziasztok, A goodlockban működött nekem a NavStar funkciója előző telefonomon egy s21-en. Váltottam s25 ultrara es itt azt írja, hogy... Közzététel megtekintése |
Sziasztok Egy S10 Ultra Tableten, be van kapcsolva az automatikus elforgatás. Működik is, viszont néhány, most telepített app nem forog el még... Közzététel megtekintése Régi app már de android tabletekre még mindig kötelező: https://play.google.com/store/apps/details?i... Közzététel megtekintése |
Sziasztok! Valaki talán benfentes nem tud valamit mondani, arról, hogy elérhető lesz e nálunk a Samsung wallet teljes egészében? ... Közzététel megtekintése |
Sziasztok! Van egy problémám, hogy egy régi email-címemmel hoztam létre a Samsung fiókomat. Amikor meg szeretném változtatni az újra, akkor a... Közzététel megtekintése Esetleg ha új Samsung fiókot hozol létre az új email címeddel számítógépről? Közzététel megtekintése |
sziasztok! megprobaltam letolteni a one UI 7 beta-t (galaxy A54 5G eszkozom van), de meg utana nezessel sem jutottam elorebb. azt irja hogy... Közzététel megtekintése Erről nincs információ de valószínűleg nem mert ehez nem biztos hogy elég erős a processzora az a 25... Közzététel megtekintése |
A Health appban az Edzések között nem találtam zumbát. Lehetne bővíteni ezzel a gyarkorlatok listáját? Közzététel megtekintése Egyelőre a zumba nem szerepelt az edzések között, de a gyártó folyamatosan dolgozik a Health funkció... Közzététel megtekintése |
Sziasztok! Vannak olyan alkalmazások amiket csak a galaxy store-ban lehet letölteni és nagyon szeretném őket! Viszont eltünt a telefonomról a... Közzététel megtekintése Menj be a készülék Beállításaiba, Alkalmazások, jobb felül kereső ikon 3 vonallal, kezd el beírni a ... Közzététel megtekintése |
Sziasztok, Van egy problémám amivel nem tudok mint kezdeni, már próbáltam mindent. Vettem egy s8 ultrát két hónapja és smart... Közzététel megtekintése |
Sziasztok. Gyári Sasmung walleten várható magyar régió? Köszi a válaszokat. Közzététel megtekintése |
Tárgy | Kedvelés |
---|---|
3 | |
1 | |
1 |