Most történt hogy haveromtól kaptam egy adaptert régi tvkhez amivel tükrözni tudok a kijelzőm. Bemutatta az ő készülékén (S22 Ultra) hogy hogyan... Közzététel megtekintése
Hozd ki a legtöbbet Samsung készülékeidből a Samsung alkalmazások és szolgáltatások segítségével
Custom List Message Item |
---|
Most történt hogy haveromtól kaptam egy adaptert régi tvkhez amivel tükrözni tudok a kijelzőm. Bemutatta az ő készülékén (S22 Ultra) hogy hogyan... Közzététel megtekintése |
Valaki ellopta a telefonomat, egy Samsung Galaxy S22-t. Lezártam a Samsung S8 Tab-emmel a Google eszközkereső segítségével. A Google... Közzététel megtekintése |
Sziasztok A főképernyőre kiraktam a smartthings rutinvezérlő widgetjét, de nem tudok bele rakni semmilyen rutint, ha rányomok... Közzététel megtekintése Az érdekes, nekem eddig működött minden ilyen funkció, es most újra kiraktam a widgetet aztan mar ne... Közzététel megtekintése |
Csak szeretnék megerősítést kérni az expertektől, hogy a mai tájékoztatást jól értem-e: Tehát a 6.30-as verziótól nem tudom felvinni a... Közzététel megtekintése |
A 145R Samsung telefonom Smart Switchcsel végzett biztonsági mentése végén a program azt jelzi, hogy a telefonon lévő alkalmazásokat nem sikerült... Közzététel megtekintése |
Sziasztok! Írtam egy applikációt és olyan embereket keresek, akik kiprób álnák és visszajeleznének róla,... Közzététel megtekintése |
Sziasztok! A véleményetekre lennék kiváncsi, ki mit tart jobbnak/biztonságosnak az adatok biztonsági mentéséhez? ... Közzététel megtekintése Egy biztos. A Google alapú felhőben máshogy számolnak. Már többször utána számoltam. Gyanúsan gyorsa... Közzététel megtekintése |
Sziasztok! A Samsung Schwalbach-ról tud valaki valamit? Közzététel megtekintése én nem hallottam még róla, de rákeresve találtam olyat, hogy valakinél kiderült, hogy a Samsungon ke... Közzététel megtekintése |
Mergest királyság azonnali játék nem működik. Közzététel megtekintése Szia! Milyen készüléken? Újraindítottad már a telefont, újratelepítetted az appot? Leginkább a játék... Közzététel megtekintése |
|
Sziasztok, Egy ideje folyamatosan felugrik a telefonomon (S23+), hogy a Mobile Service Manager folyamatosan leáll. Találkoztatok... Közzététel megtekintése |
sziasztok! :)) remélem valaki tud segíteni, kicsit el vagyok kenődve! Samsung fiókomban emailt cseréltem pár napja, ami rendben megtörtént.... Közzététel megtekintése Akkor sem jelennek meg, ha teljes képre húzod a naptár megjelenítését álló módban? Közzététel megtekintése |
Hogyan lehet ebben a Free nevű hírgyűjtő alkalmazásban letiltani a neokommunista propagandát? Próbáltam a Magyar Nemzetnek gúnyolt neokommunista... Közzététel megtekintése |
Sziasztok! Van egy Galaxy Watch ultrám amit egy S23+ telefonnal használok. Az vele a problémám, ha beállítok az órára névjegy csempét és... Közzététel megtekintése Nincsmit. Kipróbálom én is mi helyzet a Watch6 Classic órám esetében. Közzététel megtekintése |
Sziasztok! Eddig a Samsung naptárban minden dátum, amit a névjegyekhez rendeltem, pl. születésnapokat, névnapokat megjelentek, azonban jegyik... Közzététel megtekintése |
Sziasztok! S25 plus-ra szeretném ezt az appot feltelepíteni újra (1x felraktam már, de letöröltem) és... Közzététel megtekintése |
Sziasztok, Egy pár napja van problémám a youtube-al, miszerint nem mindig tudok a háttérben lejátszani. Elindítom a videót, zenét,... Közzététel megtekintése Azt találtam most, hogy elég széleskörű a jelenség, nemcsak Samsung specifikus. Szóval lehet egy bug... Közzététel megtekintése |
Üdv. A Samsung saját ébresztőóra widgetje ilyenkor, amikor a mai napon nem volt ébresztés, de holnap van, azt mutatja, hogy Ébresztő: KI. Ez... Közzététel megtekintése Szerintem meg nincs. Mi célból is jelez így ki bármit is, hiszen kikapcsolt ébresztőre is ugyanezt j... Közzététel megtekintése |
Sziasztok, A goodlockban működött nekem a NavStar funkciója előző telefonomon egy s21-en. Váltottam s25 ultrara es itt azt írja, hogy... Közzététel megtekintése |
Sziasztok Egy S10 Ultra Tableten, be van kapcsolva az automatikus elforgatás. Működik is, viszont néhány, most telepített app nem forog el még... Közzététel megtekintése Régi app már de android tabletekre még mindig kötelező: https://play.google.com/store/apps/details?i... Közzététel megtekintése |
Felhasználó | Kedvelés száma |
---|---|
5 | |
5 | |
4 |
Tárgy | Kedvelés |
---|---|
5 | |
4 | |
3 |