Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

Összes bezárása gomb

(Témakör létrehozásának dátuma: 18-04-2022 06:46 PM)
331 Megtekintések
Kristof120701
Navigator
Beállítások
Jó lenne, ha a feladatkezelőnél az összes bezárása gomb nagyobb lenne magasságban, mert nálam rengetegszer előfordul az, hogy akár többször is nem sikerül rálépni és csak kilép a feladatkezelőből. 

image

(Nem tudom, hogy esetleges javaslatokat hol lehet közzétenni a rendszerrel kapcsolatban, úgyhogy itt teszem meg.) 

2 Megoldott

Elfogadott megoldások
Megoldás
Kristof120701
Navigator
Beállítások
Azóta rájöttem, hogy a képernyőbeállításoknál a Képernyő nagyítását (Screen zoom) ha nagyobbra állítom megoldja a problémát.

Megoldás megtekintése az eredeti bejegyzésben

Megoldás
Kristof120701
Navigator
Beállítások
A One UI 6-ban csak sikerült ezt a problémát megoldani. :face-with-tears-of-joy:

Megoldás megtekintése az eredeti bejegyzésben

10 Válaszok
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Szia!

Köszi a visszajelzésedet, továbbítom a fejlesztők felé. 🙂

Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!

Tiborko
SuperStar
Beállítások

@RozvM 

Köszi!

RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Sajnos egyelőre nincs terv az említett módosítás bevezetésére a visszajelzési ráta alapján.

Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!

0 tetszik
Kristof120701
Navigator
Beállítások
Rendben, de szerintem ha egy kicsit mégis növelnének a magasságán, szerintem sok embernek fel se tűnne, akit pedig esetleg mégis zavar, annak pedig jó lenne. Na mindegy majd lehet megszavaztatom valahol máshol is, mert érdekelne, hogy tényleg kevés embert zavar-e ez. Köszönöm, hogy jeleztétek a fejlesztők felé.
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Amit mindenképpen érdemes megtennetek, hogy visszajelzést küldtök a Samsung Members applikáción keresztül. 😉

0 tetszik
Kristof120701
Navigator
Beállítások
A visszajelzés alatt mit értesz? Itt bejegyzésben írjuk meg a javaslatot vagy hibajegyet nyissunk ilyen esetekben?
0 tetszik
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Utóbbira gondoltam, tehát Samsung Members➡Segítség➡Kérdezés menüpont alatt. Az új ötletek esetében természetesen itt is írhattok bejegyzést, de amire már válaszoltam, abban az esetben nem tudok ennél többet tenni.

Megoldás
Kristof120701
Navigator
Beállítások
Azóta rájöttem, hogy a képernyőbeállításoknál a Képernyő nagyítását (Screen zoom) ha nagyobbra állítom megoldja a problémát.
Kristof120701
Navigator
Beállítások
(Kéretik ezt megoldásként jelölni. 😁)