Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

Törölt fájlok?

(Témakör létrehozásának dátuma: 24-09-2019 04:31 PM)
7683 Megtekintések
TündeF
Explorer
Beállítások

Sziasztok!

Megesett már veletek, hogy véletlenül kitöröltetek egy olyan fontos képet, felvételt, amit nem szerettetek volna? Ha ezt észreveszed hamar, egy ideig lehetőséged van visszaállítani a fájlt/fájlokat a kukából.

Ehhez nem kell mást tenned, csak belépni a Galériába és a három pontnál válaszd a Beállításokat, majd a Kuka lehetőséget. Itt kijelölheted a megmentésre szoruló tartalmakat és könnyedén visszaállíthatod. :winking-face:

Üdv,
Tünde

6 Válaszok
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Kifejezetten hasznos funkció, nem egyszer mentett meg a véletlen kitörölt média szívrohamától. 😃

Esetleg történt már ilyen mással is vagy csak én vagyok ilyen szerencsés? 😅

Emellett alig várom, hogy OS szinten implementálják az Androidba és bármilyen fájltípust vissza lehessen állítani vele 😍

Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!

AdamSzabo
Voyager
Beállítások
Én igazából azt nem értettem soha sem, hogy miért hiányzik belőle a kezdetek óta... Nem bonyolult, ellenben nagyon hasznos funkció.
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

@AdamSzabo  írta:
Én igazából azt nem értettem soha sem, hogy miért hiányzik belőle a kezdetek óta...

A legtöbb helyen azzal az indokkal magyarázzák ezt a jelenséget, hogy nem lenne rá férőhely az esetl... Azt gondolom ez az idő előrehaladtával egyre kevésbé igaz, de akkor is megoldást lehetne találni egy hasonló funkcióval, ahol kapcsolgatni tudnád a szemetes meglétét.

Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!

0 tetszik
robeft34
First Poster
Beállítások
Sziasztok abba kérném a segítségeteket hogy a Samsung A 72 telefonnombol kitorolt fájlokat szeretném.visszaállm!Saj la Kukabol is törölte ez a ***** tekefon
0 tetszik
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Szia,

Ebben az esetben érdemes az alábbi céghez fordulnod:

https://adatmentes.kurt.hu/adatmentes-mobiltelefonrol/

0 tetszik
kata55
First Poster
Beállítások
Nem sikerült a galeria kukaból visszahozni a képeket
0 tetszik