Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

Sötét/világos mód háttér kiválasztása

(Témakör létrehozásának dátuma: 17-09-2021 03:06 PM)
674 Megtekintések
Gyurcu
Voyager
Beállítások

Sziasztok!

Van rá lehetőség, hogy a rendszer váltogassa a beállított háttérkpeket, attől függően, hogy sötét, vagy világos módban van e a telefon?
9 Válaszok
VDavid_
Black Belt 
Beállítások
Szia ez a dinamikus háttérképek opció
0 tetszik
Gyurcu
Voyager
Beállítások

Nem, a dinamikus háttérképek zárolt képernyőn állíthatóak be, és nem függnek össze a sötét móddal.

0 tetszik
VDavid_
Black Belt 
Beállítások
Függetlenül van tőle. Ha mégis mást szeretnél keress a GALAXY store-ban ugyanis ott ha jól tudom az összes app ellenőrzött
0 tetszik
Paris99
Pathfinder
Beállítások
Szia,
arra gondolsz, hogy ha sötét mód van bekapcsolva a háttér is sötét legyen, illetve ha a világos akkor a háttér is világos?

Ezt a gyári hátterek tudják, illetve azok, amiket a galaxy store-ból töltesz le. A "funkció" nem igényel külön beállítást, autómatikusan fog a háttér igazodni a beállított módhoz.
Ha netről szeded a hátteret, akkor az nem fog változni.
0 tetszik
Gyurcu
Voyager
Beállítások

Szia, arra gondoltam, ahogy pl az Iphone egyes háttereinél a kép háttere feketévé változik

0 tetszik
Paris99
Pathfinder
Beállítások
Akkor jól értettem.
Milyen háttérrel próbáltad?
0 tetszik
Gyurcu
Voyager
Beállítások

Egy netről letöltöttel (azzal amelyikkel az iphone is csinálja ezt a jelenséget)

0 tetszik
GTamás
Samsung Members Star ★★
Beállítások
Szia, a beállításokban a háttérkép alatt tudsz olyat bekapcsolni, hogy sötét mód alkalmazása háttérképre. Ha a sötét mód bekapcsol, akkor sötétebb lesz a háttér is. Nem teljesen az, amit te kérdezel, de hátha ez is jó megoldás lehet.
0 tetszik
Gyurcu
Voyager
Beállítások

Szia, erről már tudtam, de érdekel, hátha tudok beállítani olyat mint ios-ben

0 tetszik