Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

Hívás fogadás gomb

(Témakör létrehozásának dátuma: 02-01-2024 12:45 PM)
733 Megtekintések
AntonX
First Poster
Beállítások
A problémám, hogy a hívás fogadás gomb a bal oldalon jelenik meg, és felfelé kell húzni...
Mindez gyakorlatilag reménytelen egy kézzel. (Igen jobbkezes vagyok)
Már visszaállítottam a gyári beállítást is (bár eredetileg is így jelent meg), semmi változás.
Előfordulhat, hogy az okoz gondot, hogy két sim van benne, de akkor is.
Át sem lehet állítani sehol...

A másik gondom, hogy ez a halom alkatrészkupac (Samu A52s-5g) nem fogad el másik gyorstöltőt, csak a saját hulladékát. Tehát az 5 voltos 3A-s konnektorba épített, a Huawey 9V 2A-st, de még az újonnan vásárolt Xiaomi 33 wattost sem. Gyakorlatilag csak a hozzá adott 10 wattos szeméttel hajlandó "gyorstöltésre", a többivel kizárólag 5V 2A-el tölt...
Nem, nem fogok újabb kiegészítőt vásárolni, inkább kihajítom ezt a szemetet, és vásárolok egy használható készüléket.
0 tetszik

1 Megoldás

Elfogadott megoldások
Megoldás
GTamás
Samsung Members Star ★★
Beállítások

A gyári tárcsázó app az ilyen. Én is jobbkezes vagyok és semmi gondom ezzel. Ráadásul a legtöbb gyári tárcsázó így van kialakítva. Ha neked ez annyira problémás, akkor célszerű másik tárcsázót kipróbálni, Androidon van erre lehetőség.

Megoldás megtekintése az eredeti bejegyzésben

20 Válaszok
T_Andras_Viktor
SuperStar
Beállítások
Az A52s-hez 25w-os gyorstöltő adapter kell, ami egyébként szupergyortöltést tud.

0 tetszik
AntonX
First Poster
Beállítások
Értem. Azonban a 18 watossal sem működött. Gyanítom, hogy ez a cég is a jól bevált utat követi, hogy csak a saját töltőjével akar működni (és nem érdekli az USB szabvány sem).
0 tetszik
T_Andras_Viktor
SuperStar
Beállítások
Egyszer a volt A50-emet egy gyorstöltésű Nokia töltővel töltöttem.
Ugyanúgy vette a gyors töltést, és semmi gond nem volt.
0 tetszik
T_Andras_Viktor
SuperStar
Beállítások
A gyorstöltés opció nincs véletlen kikapcsolva?1704196867269.jpg
0 tetszik
AntonX
First Poster
Beállítások
Nincs kikapcsolva, a saját (hozzá adott) 10 wattos töltőjével működik a gyorstöltés (ahogy a másik kettő ugyanolyannal is).
0 tetszik
Krisz__
Apprentice
Beállítások
Az USB PD(power delivery) szabvány maximum 15w-os töltést enged. Ami ezen felül van az nem a szabvány része, tehát minden gyártó saját megoldást alkalmaz és ezek nyilván nem is kompatibilisek egymással. Ami elvárható, hogy legalább annyival töltsön, mint a gyári töltővel, de max 15W-ig.
"a többivel kizárólag 5V 2A": 5x2=10 tehát akkor a többivel is 10W-al tölt.
Ha 5V-os töltőt adtak hozzá, akkor 9V-al biztos nem fog menni.
Amikor megtehetem nem használom a gyorstöltést hogy növeljem az akku élettartamát.
Krisz__
Apprentice
Beállítások
A hívás fogadás gomb ha nem tetszik ahol van válassz másik telefon alkalmazást. Nem kötelező a beépítettet használni. Pl a google Phone alkalmazást le tudod szedni a play store-ból és tudod azt is használni (annak például középpen van a hívás fogadás gombja), de ha az sem szimpi a sokmillióból biztos találsz egyet ami beválik
0 tetszik
AntonX
First Poster
Beállítások
A 10 wattos töltőfej amit hozzá adtak, az 5V 2A, vagy 9V 1,67A-t tud (tehát 15W, erre rosszul emlékeztem)
Az USB PD szabványt nem ismerem. Azonban az USB C megkövetel adott feszültségeket, és azok -elvileg- nem módosíthatók tetszőlegesen, és a kommunikációt (a tápegység és a készülék közt) is rögzíti...
0 tetszik
AntonX
First Poster
Beállítások
Köszönöm.
Csak ez a cég részéről nagyon barátságtalan, hogy balkezeseknek gyártják a vackukat. És még sok hasonló aprósággal "szórakoznak". Előző telefonomhoz képest határozottan visszalépésnek érzem a Samu-t. (Az előző is hasonló kategória volt, tehát nem egy csúcskészüléket hasonlítok össze egy középkategóriással)
0 tetszik