Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

Galaxy S4 későn csörög bejövő hívásnál

(Témakör létrehozásának dátuma: 26-11-2019 01:42 PM)
858 Megtekintések
zsoltcube
First Poster
Beállítások

Sziasztok!

A minap használtan vásárolt Galaxy I9506 S4 telefonom bejövő hívásnál nem csörög egyből. A hívó félnek akár 5-6-ot is csörög, mire a telefon észbekap, és elkezdi jelezni a bejövő hívást.
Mivel friss vásárlás, wipe-olás történt, minden gyári beállításokról stb... Mi lehet a gond?

Köszönöm!

0 tetszik
3 Válaszok
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Szia!

Első lépésként kérlek bizonyosodj meg a készülék szoftverének naprakész állapotáról.

A biztonság kedvéért felteszem az egyik kulcskérdést: A probléma csak egy bizonyos eszközről való hívás indításakor merül fel vagy bármilyen hívófél esetén késve jön a beérkező hívás?

A telefon gyári (Samsung által biztosított) csengőhanggal, illetve némított állapotban is ugyanezt produkálja?

Illetve még egy dolog... Bár nem tudom a készülék milyen szinten rendelkezik VoLTE-vel (illetve a szolgáltató támogatja-e), de ha van rá opció, mindenképp érdemes lenne kikapcsolt állapotban is megnézni a bejövő hívásokat.

Emellett még érdemes kipróbálni a telefont egy vadiúj SIM kártyával.

Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!

0 tetszik
zsoltcube
First Poster
Beállítások

Szia!

A készülék a számára kiadott legújabb (5.0.1 Lollipopp) androiddal van felszerelve, szoftverfrissítésre kiadja, hogy a legújabb szoftverek vannak fent.

Próbáltam több telefonról, több számról. Régebbi nyomógombos készülékről volt, hogy azonnal csörgött, de ott is elfőordult, hogy 5 csengés után csak, változó.

A telefon gyári csengőhanggal, némított állapotban is ugyanezt produkálja.

Csak GSM módban, illetve WCDMA módban is próbáltam már, szintén ugyanaz a helyzet.

Vadiúj sim kártyával még nem próbáltam, hirtelen erre sajnos nincs is lehetőségem.

Továbbá az alkalmazásokat teljesen kill-elve, mobilnetet kikapcsolva, minden ilyen dolgot próbáltam már sikertelenül.

0 tetszik
MonikaSz
Explorer
Beállítások

Szia,

A továbbiakban egy másik SIM kártyával kellene mindenképp tesztelni a telefont, mivel a SIM is okozhatja a jelenséget. Ha másik SIM esetén is ugyan ezt tapasztalod, akkor egyértelmű, hogy a telefon okozza és szükséges  a szervizes kivizsgálás.

Üdv,