Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

Viber mobilneten nem küld fotót

(Témakör létrehozásának dátuma: 22-11-2020 10:17 PM)
4983 Megtekintések
djafus
Apprentice
Beállítások
A novemberi frissítés óta a Viber nem küldi el a fotót csak wifi-n. Nincs tiltva a Viber adattakarekossag szempontjából. Már újra is raktam a programot de továbbra is fennáll a hiba. Van esetleg ötlet mit nézzek meg?

image

Csak a kis óra látszik. Aztán ha bekapcsolom a wifit akkor elküldi de addig várakozik. Eddig nem volt ilyen probléma. Egyszer csak lett. 
0 tetszik

1 Megoldás

Elfogadott megoldások
Megoldás
djafus
Apprentice
Beállítások
Na végre! sikerült megoldani. A legutóbbi Android frissítés él volt a hiba. a hozzáférési pontoknál átállította az APN protokoll IP6-ra és a jó beállítás az ip4. Úgy derült ki hogy névjegyet sem tudtak nekem küldeni ami pedig mms-ben jön. Felhívtam a szolgáltatót és mondták allitsam át az mms protokolt. kipróbáltam az internet protokolnál is és azóta működik :smiling-face:

Screenshot_20201219-171844_Settings.jpg

Megoldás megtekintése az eredeti bejegyzésben

4 Válaszok
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Szia!

Az említett jelenség az alkalmazás újratelepítése és a készülék gyári visszaállítása után is fennáll?

Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!

0 tetszik
djafus
Apprentice
Beállítások
Újra tettem a programot és továbbra is. A gyári beállítások visszaállítását nem akarnám csak a leg végső esetben. Túlsagosan időigényes.
0 tetszik
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

A Smart Switch programmal időt spórolhatsz, azonban a személyes adatok mentésén kívül mást nem másolnék a telefonról a megfelelő hibaelhárítás érdekében.

Illetve még esetleg érdemes lehet felvenni a kapcsolatot a Viber ügyfélszolgálatával.

Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!

0 tetszik
Megoldás
djafus
Apprentice
Beállítások
Na végre! sikerült megoldani. A legutóbbi Android frissítés él volt a hiba. a hozzáférési pontoknál átállította az APN protokoll IP6-ra és a jó beállítás az ip4. Úgy derült ki hogy névjegyet sem tudtak nekem küldeni ami pedig mms-ben jön. Felhívtam a szolgáltatót és mondták allitsam át az mms protokolt. kipróbáltam az internet protokolnál is és azóta működik :smiling-face:

Screenshot_20201219-171844_Settings.jpg