Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

Vezetéknév keresztnév rendezettség probléma

(Témakör létrehozásának dátuma: 06-03-2022 11:03 PM)
1506 Megtekintések
Pityesz
Journeyman
Beállítások
Sziasztok!

S21 alatt problémám van a vezetéknév , keresztnév rendezéssel. Névjegyzék, Telefon alatt rendben van. Kivéve híváskor illetve az üzenetek app alatt (ott fordítva jelenik meg.) 
Dátum beállítás, hálózat reset, app cache ürítés, alkalmazás újraindít megvolt.

Köszönettel.
11 Válaszok
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Szia!

Névjegyzék➡≡➡⚙ menüről tudnál kérlek egy képernyőképet küldeni?

Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!

0 tetszik
Pityesz
Journeyman
Beállítások
Elküldése.Screenshot_20220307-113603_Contacts_2914_1646649375.jpg
0 tetszik
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Amennyiben megcseréled a Névformátumot, ugyanúgy fennáll a probléma?

Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!

0 tetszik
Pityesz
Journeyman
Beállítások
Sajnos igen.
0 tetszik
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Ha a Névjegyzék alkalmazásban megnyitod a problémás névjegy(ek)et, az adott személy családi neve a Keresztnév mezőben van, az utóneve pedig a Vezetéknév mezőben?

0 tetszik
Pityesz
Journeyman
Beállítások
Igen , minden helyesen van kitöltve. Többször próbáltam importáltam, áthelyeztem másik profilba, árakra a telefonra stb.. az appban a kijelzéssel van a hiba.
0 tetszik
Pityesz
Journeyman
Beállítások

Képeken láthatod.

Tiborko_0-1646723617757.png

Screenshot_20220307-225328_Messages.jpgScreenshot_20220307-225509_Contacts.jpg

0 tetszik
Tiborko
SuperStar
Beállítások

@Pityesz 

Szia,

Engedelmeddel megszerkesztettem egy kicsit a képet, hogy a szenzitív adatok még véletlenül se kerüljön rossz kezekbe. 

Köszönöm

0 tetszik
Pityesz
Journeyman
Beállítások
Köszi
0 tetszik