Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 
Ugrás a megoldásra MEGOLDVA

Eredeti témakör:

Unlock more assistant features - nem működik

(Témakör létrehozásának dátuma: 03-12-2022 04:36 PM)
1600 Megtekintések
Petyosz
Explorer
Beállítások
Sziasztok!
A home gombot hosszan nyomva, feljön a try saying....

Ott van egy olyan lehetőség, hogy unlock more assistant features. Erre nyomva azonban ellenőrizze a kapcsolatot hibaüzenet fogad, nem tudom így beállítani. Nyilván a telefonom megfelelően van net.

Ezen kívül ha Chrome böngészőben kijelölök egy szöveget alulról bekúszik egy kis ablak amiben lehetne keresni a szóra. Azonban itt is ellenőrizze a hálózatot hiba jelenik meg. Természetesen minden más funkcióban a net, köztük a Chrome-ban is tökéletesen működik. 

Gondolom mindkettő valamilyen assistant feature, de nem jövök hogyan lehetne működésre bírni! Valakinek ötlet esetleg? 

1 Megoldás

Elfogadott megoldások
Megoldás
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Sziasztok,

Asszisztens esetében a rendszernyelvet kell angolra állítani (Beállítások➡Általános kezelés➡Nyelv) Chrome-nál ez szintúgy megeshet, hogy segít. 108.0.5359.79 alatt egyébként nekem tökéletesen működik a böngészőben említett funkció, nyelvtől függetlenül.

Amennyiben nektek is ugyanez a verzió van telepítve, érdemes lenne törölni az alkalmazásadatokat és újraindítani a készüléket.

Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!

Megoldás megtekintése az eredeti bejegyzésben

6 Válaszok
VDavid_
Black Belt 
Beállítások
Szia, a google nem szeret minket valószínűleg, Magyarországon nem elérhető, Gondolom is hogy miért...
0 tetszik
Petyosz
Explorer
Beállítások
Fura mert a Chrome-os feature, amit írtam az biztosan működött az előző s8-amon.
0 tetszik
VDavid_
Black Belt 
Beállítások
Akkor még más volt a helyzet
0 tetszik
StarAroundABlackHole
Helping Hand
Beállítások
Nagyon furcsa, épp ma próbáltam az unlock more assistant featurest és nem működik. Mint írtad, a felugró google ablak egy kijelölt szónál szintén hibát jelez, ami meglepő, hiszen pár hete még működött...
Megoldás
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Sziasztok,

Asszisztens esetében a rendszernyelvet kell angolra állítani (Beállítások➡Általános kezelés➡Nyelv) Chrome-nál ez szintúgy megeshet, hogy segít. 108.0.5359.79 alatt egyébként nekem tökéletesen működik a böngészőben említett funkció, nyelvtől függetlenül.

Amennyiben nektek is ugyanez a verzió van telepítve, érdemes lenne törölni az alkalmazásadatokat és újraindítani a készüléket.

Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!

VDavid_
Black Belt 
Beállítások
Igen, ezt mondtam, magyar nyelven ez sem elérhető ezért van az is ha android tv-d van akkor ha szólsz neki bárhol a lakásban csak angol rendszernyelvnél fog neked válaszolni
0 tetszik