Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

Szoftverfrissítés nem megy

(Témakör létrehozásának dátuma: 05-03-2021 07:09 AM)
951 Megtekintések
ZBence96
Explorer
Beállítások
Két és fél hete vásárolt független galaxy s21-es készülékemnél 2 napja csak úgy magától fogta magát és elromlott az ota frissítés, akár mit csinálok a lenti képen látható hiba jön elő, mindent próbáltam már de semmi siker.
Érdekesség hogy semmi gond nem volt eddig, frissült már 2x a teló mióta megvan, de a márciusi feissítést már nem tudom letölteni, pc-m sajnos meg nincs, így a smart switch felejtős.

image

image

5 Válaszok
Tiborko
SuperStar
Beállítások

Szia,

Safe módban próbáltad elindítani a készüléket és úgy frissíteni?

0 tetszik
ZBence96
Explorer
Beállítások
Igen, de sajnos úgy sem jó.
0 tetszik
Tiborko
SuperStar
Beállítások

Szia, 

Gondolom a gyári reset is megvolt ezek szerint?

0 tetszik
ZBence96
Explorer
Beállítások
Megmondom őszintén, a gyári visszaállítást már csak végső próbálkozásnak hagynám, ha már végképp nem akarna megjavulni, mivel egy reset után kb. egy fél napig tartana újra letölteni és beállítani a használt dolgaimat 😞
Igazából reménykedtem benne hogy ez a hiba a samsung oldaláról van és majd ők kijavítják, mert olvastam pár s21es fórumon hogy szinte az összes készülék ezt a hibát produkálja pár napja...
0 tetszik
Adriennka
Samsung Expert
Beállítások
Smart Switchet próbáltad már adatmentéshez és visszaállításhoz?Elég gyorsan és hatékonyan vissza tudja állítani a készüléked tartalmát. 😊Alapvetően érdemes egyébként legalább minden nagyobb frissítést követően gyári visszaállítást végezni.
0 tetszik