Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

Szerviz és garancia!?HELP!

(Témakör létrehozásának dátuma: 26-02-2022 09:46 PM)
304 Megtekintések
pribusz
Explorer
Beállítások

Sziasztok

Olyan segítségre lenne szükségem ,hogy van egy S21 ultra készülékem, amit szervizbe kell vinnem, mert a kijelző tök fekete, miközben a telefon működik , nah és szoval én előrendeltem és nem tudom hogy garanciális-e még, és ha igen, milyen papírok kellenek, hogy ezzel tudjak élni!

Köszönöm

2 Megoldott

Elfogadott megoldások
Megoldás
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Szia!

Az ezzel kapcsolatos információkat a jótállási jegy 3. pontjában találod:

https://images.samsung.com/is/content/samsung/assets/hu/support/warranty/SEH-Warranty-card-2021-New-...

Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!

Megoldás megtekintése az eredeti bejegyzésben

Megoldás
Adriennka
Samsung Expert
Beállítások
A Telekom fiókodba ha belépsz ott le lehet tölteni a számlát vagy ha bemész az üzletben ki tudod kérni a készülék papírjait

Megoldás megtekintése az eredeti bejegyzésben

5 Válaszok
volvov70
Pathfinder
Beállítások
Vásárláskor gondolom kaptál gari papirt hozzá
0 tetszik
pribusz
Explorer
Beállítások

Előrendeltem, a futár hozta, telekomos vagyok az előfizummal fizetem a telót is.

0 tetszik
Megoldás
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Szia!

Az ezzel kapcsolatos információkat a jótállási jegy 3. pontjában találod:

https://images.samsung.com/is/content/samsung/assets/hu/support/warranty/SEH-Warranty-card-2021-New-...

Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!

Megoldás
Adriennka
Samsung Expert
Beállítások
A Telekom fiókodba ha belépsz ott le lehet tölteni a számlát vagy ha bemész az üzletben ki tudod kérni a készülék papírjait
pribusz
Explorer
Beállítások
Igen megvan nagyon hálás vagyok a segitségert!
0 tetszik