dátum: 15-09-2020 09:41 AM
Sziasztok!
Szeretném abban kérni a segítségeteket, hogy korábban az SMS beállításokban be tudtam azt állítani, hogy kapjak egy értesítést az elküldött SMS-ről.
Most mégis inkább kikapcsolnám, de egyszerűen nem találom sehol ezt az opciót, mintha törölve lett volna időközben.
Valaki tudna ebben segíteni, amit előre is köszönök?
Üdv,
M
Megoldva! Ugrás a megoldáshoz.
dátum: 15-09-2020 09:54 AM
Szia!
Az említett funkciót az Üzenetek➡️⋮➡️Egyéb beállítások➡️Szöveges üzenetek➡️Kézbesítés idejének mutatása helyen tudod kikapcsolni.
Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!
dátum: 15-09-2020 09:54 AM
Szia!
Az említett funkciót az Üzenetek➡️⋮➡️Egyéb beállítások➡️Szöveges üzenetek➡️Kézbesítés idejének mutatása helyen tudod kikapcsolni.
Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!
dátum: 15-09-2020 09:56 AM
Szia @Koszinusz
Meg kell hagyni jól elrejtették ezt a funkciót
Üzenetek -> 3 pont jobb felső sarokban -> Beállítások -> Egyéb beállítások -> Szöveges üzenetek -> Kézbesítés jelentés
Remélem erre gondoltál😊
dátum: 15-09-2020 10:03 AM
Szia!
Köszönöm, arra gondoltam, de az én telefonban már nem létezik ez az opció.
Viszont kipróbálom azt a javaslatot, amit RozvM javasolt a feljebb.
dátum: 02-11-2021 08:05 PM
Így van RozvM!
Mikor még bekapcsolod akkor ott van az opció, de kikapcsolni már a kézbesítés idejének kikapcsolásával kell.
Ügyes.
Köszi a megoldást!
dátum: 22-10-2024 10:49 PM
dátum: 04-11-2024 06:53 PM
Szia, az alábbi opciót kapcsold be:
Üzenetek➡⋮➡Beállítások➡Egyéb beállítások➡Szöveges üzenetek➡Kézbesítés idejének mutatása