Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 
Ugrás a megoldásra MEGOLDVA

Eredeti témakör:

SMS elküldéséről szóló értesítés kikapcsolása

(Témakör létrehozásának dátuma: 15-09-2020 09:41 AM)
2015 Megtekintések
Koszinusz
Apprentice
Beállítások

Sziasztok!

Szeretném abban kérni a segítségeteket, hogy korábban az SMS beállításokban be tudtam azt állítani, hogy kapjak egy értesítést az elküldött SMS-ről.

Most mégis inkább kikapcsolnám, de egyszerűen nem találom sehol ezt az opciót, mintha törölve lett volna időközben.

Valaki tudna ebben segíteni, amit előre is köszönök?

Üdv,

M

0 tetszik

1 Megoldás

Elfogadott megoldások
Megoldás
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Szia!

Az említett funkciót az Üzenetek➡️➡️Egyéb beállítások➡️Szöveges üzenetek➡️Kézbesítés idejének mutatása helyen tudod kikapcsolni.

Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!

Megoldás megtekintése az eredeti bejegyzésben

0 tetszik
6 Válaszok
Megoldás
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Szia!

Az említett funkciót az Üzenetek➡️➡️Egyéb beállítások➡️Szöveges üzenetek➡️Kézbesítés idejének mutatása helyen tudod kikapcsolni.

Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!

0 tetszik
EvelinCz
Hotshot
Beállítások

Szia @Koszinusz 

Meg kell hagyni jól elrejtették ezt a funkciót :smiling-face: 

Üzenetek -> 3 pont jobb felső sarokban -> Beállítások -> Egyéb beállítások -> Szöveges üzenetek -> Kézbesítés jelentés 

Remélem erre gondoltál😊

0 tetszik
Koszinusz
Apprentice
Beállítások

Szia!

Köszönöm, arra gondoltam, de az én telefonban már nem létezik ez az opció. :smiling-face:

Viszont kipróbálom azt a javaslatot, amit    javasolt a feljebb.

0 tetszik
gyula11
Student
Beállítások

Így van RozvM!

Mikor még bekapcsolod akkor ott van az opció, de kikapcsolni már a kézbesítés idejének kikapcsolásával kell.

Ügyes.

Köszi a megoldást!

nagycica
First Poster
Beállítások
Üdv! Tud nekem valaki segíteni abban hogy egy Samsung A 51 es telefonon régen bevolt állítva hogy az elküldött sms ről olvasás értesítést kaptam most valahogy eltűnt ez az értesítés. Választ előre is köszönöm
0 tetszik
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Szia, az alábbi opciót kapcsold be:

Üzenetek➡⋮➡Beállítások➡Egyéb beállítások➡Szöveges üzenetek➡Kézbesítés idejének mutatása

0 tetszik