Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

Samsung Health lefagy és vele az egész telefon

(Témakör létrehozásának dátuma: 30-08-2020 01:52 PM)
309 Megtekintések
Nusi
Student
Beállítások
Amióta frissült a SHealth a 6.11.0.061 verzióra rendszeresen lefagy, de ez még nem elég, az egész telefon *****y vele és másodpercekig semmire nem reagál. Legalább 10 hibajelentést küldtem, de nem történik semmi. Olvastam, hogy kijött egy új verzió az appból jelzi is az S Health, de rányomok az updatera felmegy a galaxy storeba és semmi nem történik! Az appot töröltem újratelepítettem a hiba maradt hetek óta. Kezd már nagyon dühíteni!
0 tetszik
3 Válaszok
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Szia!

Amennyiben a készülék újraindítása után sem változik a helyzet, az alábbi oldalról tudsz régebbi (és ahogy nézem újabb) verziót letölteni Samsung Health-ből: https://www.apkmirror.com/apk/samsung-electronics-co-ltd/s-health/

Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!

0 tetszik
EvelinCz
Hotshot
Beállítások

Szia Nusi,

A Play Store-on keresztül próbáltad már frissíteni, illetve a készüléked szoftvere is naprakész?
Illetve ha készült biztonsági másolat az adatokról, menj a Beállítások -> Alkalmazások ->Samsung Health appra és töröld ki az adatokat

0 tetszik
Nusi
Student
Beállítások
Minden létező dolgot kipróbáltam már amit csak el lehet képzelni, azt is amit leírtatok! Készülék szoftver naprakész. RozvM linkjeről feltelepítettem a legfrissebb verziót, az is *****yott már egyszer! A gáz az, hogy mint írtam az egész telefont viszi magával!

Plusz info a Redditen találtam egy témát ugyanígy S10+ és S Health *****yás, azt írják órával történő szinkronizáláskor történik és nekem is van egy Watch Active 2-m.
0 tetszik