dátum: 18-03-2020 07:38 PM
Kedves Samsung felhasználó! Kérdéseim vannak, hogy a samsung galaxy s9 2018. december 9 és Android 9-es javításának szintje nem frissíti a legújabb szoftvert mindig azt írja, hogy ez a legújabb OTA és a samsung Smart Switch, amit kipróbáltam, de nem sikerült! Köszönöm a választ!
Megoldva! Ugrás a megoldáshoz.
dátum: 20-03-2020 10:06 PM
A terméktámogatási oldal alján található telefonszám segítségével vedd fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal és írd le nekik az említett problémát.
Nem biztos hogy szükség van a fizikai megvizsgálásra, azonban Én nem látom mi akadályozhatja az operációs rendszer frissítését.
Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!
dátum: 18-03-2020 09:20 PM
Szia!
Kérlek küldjél egy képernyőképet az alábbi menü teljes egészéről: Beállítások➡A telefon névjegye➡Szoftver adatai.
Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!
dátum: 19-03-2020 06:38 AM
Szia! Küldöm!
Ota frissítés
dátum: 20-03-2020 12:05 PM
Amennyiben egy gyári visszaállítás (Beállítások➡Általános kezelés➡Visszaállítás➡Gyári adatok visszaállítása➡Visszaállítás) után sem frissít OTA-val vagy Smart Switch-en keresztül, kérlek keresd fel a terméktámogatást.
ℹ A fentebb említett funkció minden adatot töröl a telefon tárhelyéről, emiatt a végrehajtása előtt ajánlott biztonsági mentést készíteni. ℹ
dátum: 20-03-2020 01:36 PM
dátum: 20-03-2020 02:34 PM
Ez esetben kérlek fordulj a terméktámogatáshoz.
20-03-2020 02:44 PM – szerkesztés: 20-03-2020 06:19 PM
És ottan mit fognak csinálni vagy mire mennyjek? Köszi!
dátum: 20-03-2020 10:06 PM
A terméktámogatási oldal alján található telefonszám segítségével vedd fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal és írd le nekik az említett problémát.
Nem biztos hogy szükség van a fizikai megvizsgálásra, azonban Én nem látom mi akadályozhatja az operációs rendszer frissítését.
dátum: 22-03-2020 08:51 PM
Nekem azt mondták hogy keresem fel márkaszervízet és megcsinálják! Nem fogom elvinni maradok ennél verziónál!