Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

Samsung Galaxy s21 ultra

(Témakör létrehozásának dátuma: 16-04-2022 06:53 PM)
588 Megtekintések
Ferenc77
Pioneer
Beállítások

Sziasztok! 

Tud nekem valaki érdemi választ adni? 

Samsung S21 Ultra térerő hiba. 

2021 november óta szenvedek ezzel az ipari hulladékkal,  jegyzőkönyvem van a markaszerviztol hogy a készülék nem javítható mert nincs hozzá alkatrész! De nem cserélik! Egymásra mutogat a Voda meg a Samsung!

Járkálhatok a fogy.védelemhez telefon meg azóta sincs. 

Két jellemtelen cég! 

Soha többé nem veszek Samsung terméket. 

17 Válaszok
ViviB
Samsung Expert
Beállítások
Elhiszem, én is S21 Ultrát használok és imádom, úgyhogy nem örülnék, ha lenne vele valami ilyen jellegű probléma. Elég furcsa amúgy a szitu, nem tudom min problémázhatnak. Általában gördülékenyebb az ügyintézésük, de sajnos mindenre igaz, hogy nem lehetnek 100%-osak.
0 tetszik
Ferenc77
Pioneer
Beállítások

Nem tudom mi a Samsungnal a szokás ez az első készülékem ettől a márkátol. Előtte Huawei Mate 10 prom volt 3 évig de nem volt vele gondom(elaztattam a medibe😊) De a felesegemnek is van Huawei készüléke neki a gari lejárata(2év) előtt 2 honappal szó nélkül javították és a cserélt alkatrésze újabb 2 évet kapott!I A Samsungnal meg csak a mutogatás, sajnalkozás, és a lehetetlen kifogások! Pl:ne menjek külföldre a készülékkel mert lehetnek ennek a szerianak romingolasi problemai" Mivan?? Mikor vettem senki nem mondta hogy koltozzek egy adotorony alá a városban!! Igaz ezt nem adták írásba de a beszelgetést felettem 😊Ha bírósági fajul tudom mutatni ezt is. Hogy miért nem Huaweit vettem újra? Csak a Google miatt. 

0 tetszik
ViviB
Samsung Expert
Beállítások
Általában itt se szoktak gondok lenni, igaz, hogy nálam a családi, baráti körben eddig egyszer fordult elő szervizes eset, és akkor még jófejek is voltak, mert a gari lejárta előtti héten vettem észre, hogy barátnőm beégette a kijelzőjét, és sos-ben kicserélték neki, pedig ugye az hivatalosan már nem is garis probléma.
Romingolási problémáról nem tudok. 😮 Egyébként az egyik legstabilabb teló a 21ultra, de a nagy számok törvénye alapján van, aki ígyis belefut valami hibába, ami így még idegesítőbb is. 😅
Ferenc77
Pioneer
Beállítások

Nekem a szervizesek már amikor legelőször bevitem megmondtak ez marginális probléma nagyon kevés az előfordulása ennek a hibanak de nincs rá központi utasítás mit tegyenek. (egyébként ők prbalnanak segíteni) Általában a fő panelt szoktak cserélni de az sem segített mindig, az meg nem rendelhető mert nincs. Szerintem a Samsung egyszerűen kiszamolta hogy kevés a reklamáció ebből fakadóan nem fontos az a pár száz vevő a telefon árához képest. Debrecenben rajtam kívül még egyet mondtak. Ezért írtam a legelső posztban hogy a Samsung jellemtelen!

Nem az a gond hogy elromlik valami vagy eleve hibás, javítás vagy cser és minden ok.

De a hazudozás, és a gyári garancia telibe sza@ása bosszant egy pirit. 

0 tetszik
ViviB
Samsung Expert
Beállítások
Igen, én is pont erre gondoltam, hogy így ez rettentő kellemet. Azért remélem, hogy valamilyen úton megoldódik ez a probléma és kiélvezheted hibátlan állapotában a telefont. ☹️
0 tetszik
Ferenc77
Pioneer
Beállítások

Meglátjuk ✌️

0 tetszik
Tiborko
SuperStar
Beállítások

@Ferenc77 

Szia

Felvetted a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal