Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

S21 vezeték nélküli töltés

(Témakör létrehozásának dátuma: 28-07-2023 05:20 AM)
535 Megtekintések
Bali87
Explorer
Beállítások
Sziasztok!
Tervezek venni vezeték nélküli töltőt az S21 esemhez. Neten nézegettem és vannak ilyen 3 az 1ben töltők esetleg valaki használ ilyen megoldást? Mennyire megbízható illetve mennyire vált be? S21est, Samsung Galaxy buds prot illetve egy Samsung Galaxy Watch 4 classicot töltenék rajta.
Ha ajánlani is tud valaki normálisat annak még jobban örülnék.
9 Válaszok
Citizen05
Explorer
Beállítások
Hello !
Én az Aliexpressről rendeltem Baseus vezeték nélküli töltőt.
Mivel nyári vásár volt és le volt értékelve. Azr hiszem,hogy most is van akció a cégnél az Alin.
Csak a telefonomat tőltöm vele mást nem.
A Baseus egy megbízható cég jó minőségü termékeket gyárt. Itthon is árulják a termékeit. Szerintem ajánlható kategória.
AxelBog
Samsung Members Star ★★
Beállítások
Ha ilyen trio padot tervezel venni, akkor én a gyárit ajánlom.
https://www.samsung.com/hu/mobile-accessories/wireless-charger-trio-ep-p6300tbegeu-ep-p6300tbegeu/PDP-GALLERY-Black-trio-wireless-charger-02-1600x1200_1000040089_1690524190.jpgPDP-GALLERY-Black-trio-wireless-charger-03-1600x1200_1000040090_1690524196.jpg
VDavid_
Black Belt 
Beállítások
Sajnos a watch3 titanium mellé nem ezt kellet volna nézni egy pár éve... de elég jó dolog!
0 tetszik
Citizen05
Explorer
Beállítások
No éppen az imént kaptam a samsungtól egy üzenetet. Aminek az volt a lényege,hogy csak a samsung termékeket ajánlják a telefonhoz mert más termékek problémát okozhatnak a telefonnak.
Igaz én egy Baseus márkájú töltőt ajánlottam .
A cég jó minőségú termékeket gyárt. Itthoni vásárlás esetén pedig garanciát adnak a termékükre.
Vajon miért baj,hogy nem a gyárit ajánlottam?
Talán mert a másik.cég terméke is van olyan jó mint a gyári? Esetleg még olcsóbb is?
Tudomásom szerint a magyarországi piac eléggé ár érzékeny. Az emberek egy nagyobb része ott spórol ahol tud.
Persze ez az én véleményem.
0 tetszik
krs_krisz
Pioneer
Beállítások
Mert az eszközök főleg a töktők nem egyforma intenzitással és prioritásal működnek, a gyári termékek egymáshoz vannak optimalizálva, pl egy szuper gyors töltő, nem mindig 45 watton, hanem adaptív szóval kis pulzusokban küldi hol gyengébb hol erősebb Watt számon. Ezt a telefon sokszor automatikusan végzi, de az adaptert ami be van dugva nem tudja ki be kapcsolni szabályozni a felvételt tudja kontrolálni, ezek általában össze vannak hangolva. Folyamatosan be van dugva áram alatt vám a töltő, a telefon nem tudja teljesen megszuntetni a feszültséget vagy az áram felvételt. Hosszú távon ez károsítja az eddigi optimális szabályzatoknal várható élet tartalmat. Specifikációkban és anyaghasználatban tudatja ugyan azt vagy lehet hasonló, az eszközök kompatibilitásán túl ezek univerzálisan működő képesek, de a fejlesztés során nem a gyártó általi bemérések és vizsgálatokon hitelesített eszközök, így bármi rendellenesség történhet. Ezért javasolt és igen a legjobb a gyári. És nem a legolcsobb nagy keres gyári ami simán lehet hamis.. találni gyárit ami eredeti is már nagyon nehéz találni. Be kell sétálni a Samsungba és ott megvenni sajna ez a tapasztalatolom
0 tetszik
krs_krisz
Pioneer
Beállítások
Itt írják isScreenshot_20230731_223707_Samsung Members.jpg
0 tetszik
Citizen05
Explorer
Beállítások
Biztosan igazad van . De én nem no name töltőt ajánlottam . Mivel én is ezt használom és én sem akarom tönkre tenni a telefont.
Kicsit olyan mint pl. a gépkocsi márkaszervizekben egy gyári olajszürő mondjuk x forint. A minőségi okajszürő neg x - 2ooo,3ooo,4000 ft.
És a gyári annyiban különbözik a minőségitől,hogy a gyár megrendeli a minőségi szürőt és ha megérkezik a rendelés akkor kiveszik a dobozából és átteszik a gyáriba.
Legalábbis itt Magyarországon.
krs_krisz
Pioneer
Beállítások
"Aliexpress" "beaseus" két annyira csalogató profibb mint a gyári. Nyilván viccelek. Vezeték nélküli töltés, indukcióval meg magnesekkel feszültséget és ***** sok hőt nyomatsz a telódnak. Én imlabb vezetékkel tölteném, vagy az iPhone magsafe toltőjével ami plusz 40 ezres kis mágneses tok (ami kell az iphonehoz) nélkül is feltapad a hátoldalán a samsungnak
0 tetszik
GTamás
Samsung Members Star ★★
Beállítások
Alapvetően én is ilyenkor a gyári kiegészítők mellett teszem le a voksomat. A trió kényelmes megoldás, hogy nem kel külön töltő az órához stb., de nekem valamiért annyira nem jött be, mint az álló vezeték nélküli töltők, azokat jobban szeretem használni.
0 tetszik